Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Majk-fox
25.11.2012 20:18 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
Jumep: Nic proti,ale tyhle zabedněný názory o tom že si Fap off majitelé mají koupit Fábie atd. jsou ohranou písničkou těch, kteří nedokážou pochopit to, že se může někdy stát , že si člověk koupí zajíce v pytli a veškeré úspory vloží do oprav důležitějších věcí, než je nějaký kurvítko, kvůli kterému ty problémy nastaly. Člověk nemá chu dát dalších 12 000,- a ani je nemá,za věc, která je v tu chvíli naprosto nepodstatná a radši opravy věci, který jsou nezbytný k chodu motoru. ANO koupil jsem si auto s FAPem a taky jsem si toho byl vědom a nevadilo mi to, to auto jsem si koupil protože se mi líbí a mám rád Citroeny. Nevím, proč bych si měl kupovat nějakou tuctovou 1.2 Htp šlupku. Někteří jste tady se vším hotovi a hned odsuzujete, ti ,kteří neměli takový štěstí, že jim FAP funguje ok, jako vám. Věřte, že by mi bylo 100 krát milejší, kdyby ta zatracená věc fungovala a neotravovala život jejím náchylným a drahým chodem.
Těm, který FAP funguje, tak gratuluju...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator