c5vyskov
|
25.11.2012 19:02 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
DaveLbc: Tak já mám natěstí Fap schovaný v garái. Kdyby to začli kontrolovat na emisích, tak ho namontuju a těch 10km dojedu i bez regenerace. e by mě odchytli na silnici to nehrozí, museli by jít po kouři, kterej se ale nekoná. A jen tak na blint mě na STK nepolou - po silnicích jezdí daleko větí vraky
Vadí mi akorát ta nefunkční diagnostika a úbytek výkonu při "regeneraci". Teď jsem ale vechny konektory vyčistil a prostříknul sprejem a zatím 500km jsem nadenej. Motor krásně táhne a do omezovače a spotřeba la o půl litru dolů. Tak moná to byl jenom náhodně patný kontakt na snímači na railu/váze-bez té diag právě člověk prd pozná...
Darja: Já nechci parní stroj Chci diesel s přímým vstřikem bez Fapu, a jetě pokud mono ne CR. Něco jako stará 1,9 81kW.
Právě, je problém, e tyhle moderní auta budou jako ojetiny neprodejný. Přítí auto u koupím jedině nový, 200tisíc snad nahrká bez větích problémů a pak vrakovitě. Taková je holt moderní ekologická doba- pouij a zahoď.
Majk-fox: Dalí věc je, e kolikrát to není jen o výměně Fapu. Můe být v háji třeba kvůli nefunkční aditivaci... Pak zjistí, e to odneslo i turbo, egr, a nakonec jse v tom za 50 ani neví jak. |
| |
| |