Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
c5vyskov
25.11.2012 19:02 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Za?iato?n?k
DaveLbc: Tak já mám naštěstí Fap schovaný v garáži. Kdyby to začli kontrolovat na emisích, tak ho namontuju a těch 10km dojedu i bez regenerace. Že by mě odchytli na silnici to nehrozí, museli by jít po kouři, kterej se ale nekoná. A jen tak na blint mě na STK nepošlou - po silnicích jezdí daleko větší vraky
Vadí mi akorát ta nefunkční diagnostika a úbytek výkonu při "regeneraci". Teď jsem ale všechny konektory vyčistil a prostříknul sprejem a zatím 500km jsem nadšenej. Motor krásně táhne až do omezovače a spotřeba šla o půl litru dolů. Tak možná to byl jenom náhodně špatný kontakt na snímači na railu/váze-bez té diag právě člověk prd pozná...

Darja: Já nechci parní stroj Chci diesel s přímým vstřikem bez Fapu, a ještě pokud možno ne CR. Něco jako stará 1,9 81kW.
Právě, je problém, že tyhle moderní auta budou jako ojetiny neprodejný. Příští auto už koupím jedině nový, 200tisíc snad nahrká bez větších problémů a pak vrakoviště. Taková je holt moderní ekologická doba- použij a zahoď.

Majk-fox: Další věc je, že kolikrát to není jen o výměně Fapu. Může být v háji třeba kvůli nefunkční aditivaci... Pak zjistíš, že to odneslo i turbo, egr, a nakonec jseš v tom za 50 ani nevíš jak.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator