jruze
|
25.11.2012 11:32 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
No problém bude za čas v tom e auto bez FAP a s FAP je rozdíl normy s FAP o třídu vej a v D tě třeba nepustí do velkých měst(třeba do centra) s euro 3 a a se budou u nás provádět emise tak e má mít euro 4. tak ty hodnoty tam má OK nemá neproel jsi a né veobecnou normou.A na regeneraci ti stačí třeba cesta z centra na jiní město(ne se vymotá z centra se to ohřeje a těch 8.-10. Km dalích potom jede 60.-80.KM/h a to k regeneraci stačí)-najezdil jsem za 3.roky po Praze víc jak 100tkm a nikdy jsem nemusel nuceně regenerovat.No příjde doba jako s foliema - nikomu leta nevadili a dnes tě na STK buď vyhodí nebo si je musí sundat(paradox je e i u stejného auta co má místo skla+folie plech tam to nevadí)ale tak zní zákon.A u FAPof se divím e jetě nenapadlo výrobce(zastoupení) stíhat za nedovolený zásah do konstrukce vozu a softu, ekology za úmyslné poruování normy - co by přineslo do jejich pokladničky spoustu peněz (za pokuty,uvedení do původního stavu atd..)Tenhle stát se naučil tahat z lidí peníze za kadou cenu páč jich nae panstvo potřebuje čím dál víc a jakékoli vychytávky (a u jsou dobré nebo patné a jsem jejich odpůrcem nebo přívrencem) okrádá předevím jejich kapsu.U FAP of mi vadí jen provedení - pokud by to bylo provedeno tak aby to nenaruilo funkčnost veho ostatního(RHR provedení bez i s ,1.6 to samé) tak je to kadého volba. |
| |
| |