Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
jruze
25.11.2012 11:32 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
U??vate?
No problém bude za čas v tom že auto bez FAP a s FAP je rozdíl normy s FAP o třídu vejš a v D tě třeba nepustí do velkých měst(třeba do centra) s euro 3 a až se budou u nás provádět emise tak že mᚠmít euro 4. tak ty hodnoty tam mᚠOK nemᚠneprošel jsi a né všeobecnou normou.A na regeneraci ti stačí třeba cesta z centra na jižní město(než se vymotᚠz centra se to ohřeje a těch 8.-10. Km dalších potom jedeš 60.-80.KM/h a to k regeneraci stačí)-najezdil jsem za 3.roky po Praze víc jak 100tkm a nikdy jsem nemusel nuceně regenerovat.No příjde doba jako s foliema - nikomu leta nevadili a dnes tě na STK buď vyhodí nebo si je musíš sundat(paradox je že i u stejného auta co má místo skla+folie plech tam to nevadí)ale tak zní zákon.A u FAPof se divím že ještě nenapadlo výrobce(zastoupení) stíhat za nedovolený zásah do konstrukce vozu a softu, ekology za úmyslné porušování normy - což by přineslo do jejich pokladničky spoustu peněz (za pokuty,uvedení do původního stavu atd..)Tenhle stát se naučil tahat z lidí peníze za každou cenu páč jich naše panstvo potřebuje čím dál víc a jakékoli vychytávky (a už jsou dobré nebo špatné a jsem jejich odpůrcem nebo přívržencem) okrádá především jejich kapsu.U FAP of mi vadí jen provedení - pokud by to bylo provedeno tak aby to nenarušilo funkčnost všeho ostatního(RHR provedení bez i s ,1.6 to samé) tak je to každého volba.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator