c5vyskov
|
24.11.2012 10:30 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
Mikra napsal(a): Ne e by to bylo nějaký super čtení, ale něco na tom bude. .link.
Klasické ekofaistické čtení. Výhruky pomalu serotováním auta...
Proto jsem odpůrcem povinného Fapu. Kdo chce, a si ho má. Kdo nechce, a má auto bez něj. A si lidi klidně jezdí ve smradlavé 105, dokud z jejich pohledu není lepí alternativa.
V historii se vdycky prosadily věci, které lidem přináely skutečný uitek a pokrok. Ne to, co bylo zrovna prosazované zákonem a případně dotované.
To jenom v dnení době jsme si zavedli poplatek z kadé prodané tiskárny (pro Jandu a spol.), povinné S-karty, 2.důchodový pilíř, STK kadý rok, povinné kurzy pro majitele "bojových" psů, povinné zimní pneumatiky (u nás od 1.11., ve Finsku od 1.12. - e by u nás byly těí zimy?), dotace na ekologickou solární energii, zakázali jsme si árovky a nahradili je eko výbojkama plnýma rtuti... tohle vechno je tady pro blaho nás, ovčanů.
Pečují o nás úředníci podobní těm z MV, kteří teď rozhodli, e 50% chyb v jednom vzorku a 50% chyb v druhým vzorku je dohromady 100% chyb A vysvětlení - takto je to v zákoně, oni nejsou od toho, aby posuzovali matematickou správnost.
Proč nejezdíme parním povozem, nebydlíme v domech z nepálených cihel, nemáme doma elektronkové CRT televize, nejezdíme parním vlakem, nelétáme vzducholodí? Rozhodně to není proto, e by to zakázal Franz Josef. Lidi prostě sami nali lepí alternativu.
Nejhorí na tom vem je, e lidi, kteří se iví výrobou, recyklací a zaváděním vyhláek ohledně Fapu, solárních panelů, dotací apod., to jsou uměle zaměstnaní lidi, kteří by jinak dělali uitečnou práci. Kteří u si ale odvykli normálně pracovat. Kdy je z úřadu vyhodíte, oni nejsou schopní se uivit. A takovýchhle úředníků jsme si vytvořili statisícovou armádu, kterou ivíme z daní.
Teď to krásně shrnul v Květech ekonom Ale Michl. Na otázku: Poroste dál nezaměstnanost? odpověděl: Ano. Na idioty, kteří sami sobě zvyují daně, zdraují energie a výrobu, vdy čeká vyí nezaměstnanost.
Take po netechnické stránce já jsem PRO Fap-off - to aby bylo jasno, e příspěvek je ve správném vláknu
edit: Pokud teda ale Fap nejde regulerně (myleno bez vlivu na motor, ne na úředníka) odstranit, tak bych dnes u dal 8000 za nový, a o nějakém fap-off nebo neoficiálním repasu za 5000 bych ani neuvaoval. |
| |
| |