Qwik
|
23.11.2012 17:29 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
|

|
jruze napsal(a): Já to vzdávám - auto automaticky ztvrdne v nějakých 90Km/h (to je dáno softem v elektronice)tlačítko sport je tam proto aby jsi si toto mohl udělat kdykoli (přední náprava (+) 52+52 + prostřední tuím 60) - to znamená e vychází na jednu pérovací kouli u kola zhruba 82 (je to měkí ) u pérování bez sportu je to 57+57 - komfort je lepí u aut se sportem pokud zapne sport vyřadí prostřední kouli a je to tvrdí - lepí při sportovní jízdě. Jak jsi si mohl vimnout na přiloených obrázcích je pravá-levá strana propojena a k té se jen přidá nebo ubere prostřední koule - pokud je KO tak je to jen tvrdí ,ale stejně to nemá vliv na naklánění auta . A zdroj informací? 30let praxe na citroenech.
Děku ji Ti za vyčerpávající odpověď, asi jsem se neměl vůbec zmiňovat o naklánění.. Popisovat něco, nebo vidět a vyzkouet není to pravé ořechové... Ale jak jsi mi sám potvrdil, "vyřadí prostřední kouli a je to tvrdí", take pokud je předek tvrdí, musí se to zákonitě někde projevit... Obrázky jsem si prohlédnul a je mi to zhruba jasné... Autem hopnu na diag. zjistit jestli je ve ok a pak hold mechanik.. Jak zjistím co s tím je, dám vědět.. obrázky a videa... přeji hezký den |
| |
| |