jruze
|
23.11.2012 13:32 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
|

|
Qwik napsal(a): Reim SPORT nemám zaplý.. Ale podle diskuzí na C5 to zapnutí SPORT reimu nepozná pouhým stlačením tlačíta. Auto se údajně snaí stále být komfortní, a při nějaké dynamické situaci ztuhne a to je ten rozdíl mezi sport a normál.. Uznámám, e tady na diskuzi je zpousty názorů a ani tato informace nemusí být pravdivá.. Moná má lepí zdroj informací.
Zase taková Lama nejsem abych nepochopil proč je v autě stabilizátor, nic odpojovat nebudu.. výsledek mi je jasný. Potřeboval jsem jen vědět, jestli existuje způsob, který by jednoznačně identifikoval která z koulí je KO, za předpokladu, e jsou vechny mechanické komponenty v pořádku a nemusel hnedle kuchat půl auta. Pokud bych rozdíl mezi dobrou a vadnou středovou koulí neměl poznat, tak tam vlastně nemusí být.. co je hloupost.. Středová koule dle mého roziřuje rozsah pruení, proto aby byl komfort jízdy  ...
Jak tak koukám má podobné autičko zkus udělat nějaké vieo, na kterém bude propruení přední a zadní části vozu.. Moná tato diskuze bude přínosem i pro ostatní co mohou mít podobný promém.. 
Já to vzdávám - auto automaticky ztvrdne v nějakých 90Km/h (to je dáno softem v elektronice)tlačítko sport je tam proto aby jsi si toto mohl udělat kdykoli (přední náprava (+) 52+52 + prostřední tuím 60) - to znamená e vychází na jednu pérovací kouli u kola zhruba 82 (je to měkí ) u pérování bez sportu je to 57+57 - komfort je lepí u aut se sportem pokud zapne sport vyřadí prostřední kouli a je to tvrdí - lepí při sportovní jízdě. Jak jsi si mohl vimnout na přiloených obrázcích je pravá-levá strana propojena a k té se jen přidá nebo ubere prostřední koule - pokud je KO tak je to jen tvrdí ,ale stejně to nemá vliv na naklánění auta . A zdroj informací? 30let praxe na citroenech. |
| |
| |