DrMarvin
|
22.11.2012 22:30 -
Re: Neoriginální autorádio do C5 I
|
|

|
Pablik1 napsal(a): Roozena napsal(a): Origo rádio se vypíná respektive přepíná do ECO prostřednictvím CANu, co tvoje uber radio samozřejmě neumí a není zde důvod k slzám - neumí to prakticky ádný non OEM radio. Pomoc jest následná. Najdi si na pojistkovce litu s trvalými 12V a měřením si najdi pojistku, kde je klíčkové plus (bude jich několik) Trvalý plus připoj na radio na přísluný naájecí kabel a klíčkovým plusem z pojistky spíněj přez RELÉ!!! plus z napájecí větve trvalého plusu. Pojistky na napájecích větvích nutnodt!!! na stabil 12V stačí 1A, na spínaný okruh 10A. Btw - klíčkové plus umí jetě i nějaké CAN moduly, ale to je příli sloité a zbytečn drahé. A jetě jedně věc - onen zde inzerovaný IR interface mezi volantovým ovládáním a rádiem -*********!... tomu bych se vyhnul, jak čert kříi. Jso daleko techničtějí řeení... já bych měl jětě takový nápad,ale za ten od Roozeny bych dostal po hydrokoulích:jeden plus si vzít ze zásuvky mezi sedadly-tam je stálý 12V,druhý plus si vzít ze zapalovače-tam je ecomode a někde cucnout kostru,eventuálně prodávají za pár korunek pojistky i s krabičkou tak na ty plusáky to připojistit slabí pojistkou-myslím e radio má na panelu 15A.a ta mezi sedadly je snad 30A-to nevím ale je to ve schátech pojistek.nevím pokecej si o tom s odborníkem...ale říkám origo jsem vytáhl,napojil neorigo naladil a za celou dobu jsem musel naladit radio 2x.baterka na nabíječce.
radio tak funguje..a mezi sedackama je zasuvna v 15A:=) |
| |
| |