Roozena
|
20.11.2012 14:37 -
Re: FAP OFF
|
|

|
nedávno sem četl, e v Kádabské ulici v Dilí dělal nějakej doktor za 20 rupií operaci edého zákalu polífkovou lící... Inu - ten, kdo si tu operaci lajznul - to musí bejt klempák... Bez pochy - řeknete si... proč neel někam za normálnim doktorem? No - ono jich tam asi moc nejni a jsou drahý... tak si měl počkat a naetřit...
A o tom to celý je. Nejni pravda, e se to nedá realizovat kvalitně a bezproblémově. Je se nesmí chodit za mamelukama a číst, informovat se a ptát se... Nikodo nepopírá, e to nejni zdaleka rutinní operace a právě pro to to vyaduje profíka, kterej si nechá práci zaplatit. Jestli jen někdo blbej a myslí si, e mu to nějakej Franta pořeí za 3 litránky a návdafkem jetě čipne o 30 kW, tak je pytel a můe si tu klidně stěovat, e mu to dělá kraviny. Není to zkrátka rozhodně o tom, e idiot jest kadý, kdo si nechá offnout FAP, páč je jeasný, e budou problémy a my jsme ti to říkali a ty jsi nás neposlouchal... Pravda - a se vám to pozdává, nebo ne není pouze jednobarevá... člověk, kterému to bez potíí funguje za Vámi servicemany asi těko přijede a tudí nemáte čím ředit bramboračku... Ono se snadno napíe "bylo u mě u nejmíň 6 typanů, co měli nějaký podělaný" Ptáte se kadého klienta, jak na tom je?... děláte si čárky a průměrujete? diskutujete, kdo mu úpravu dělal? Podělíte se o konkrétní info?... asi ne.. děláte svojí práci a zajímá vás pouze to, aby záko odjel spokojenej, po svejch a zaplatil...
Rozhodně tu nechci dělat reklamu firmě, která mi FAP offla. Jení název tu nepadl a nepadne,ale jak jsem byl pravil - práci odvedli perfektně a je tomu ji více, jak jeden rok a bez jediného náznaku čehokoliv, take to jde!!! A sorry - komenty typu "vak počkej - ono se ti to podělá časem..." E-ééé... budem raději pracovat s tím, co se u stalo, ne stavět na tom, co by se moná mohlo stát... Pokud tedy nepřejímáte praktiky OSY nebo podobnejch lumpů...
a u na komentáře k FAPům kalu. |
| |
| |