Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Roozena
20.11.2012 14:37 - Re: FAP OFF
99
nedávno sem četl, že v Kádžabské ulici v Dilí dělal nějakej doktor za 20 rupií operaci šedého zákalu polífkovou lžící... Inu - ten, kdo si tu operaci lajznul - to musí bejt klempák... Bez pochy - řeknete si... proč nešel někam za normálnim doktorem? No - ono jich tam asi moc nejni a jsou drahý... tak si měl počkat a našetřit...
A o tom to celý je. Nejni pravda, že se to nedá realizovat kvalitně a bezproblémově. Je se nesmí chodit za mamelukama a číst, informovat se a ptát se... Nikodo nepopírá, že to nejni zdaleka rutinní operace a právě pro to to vyžaduje profíka, kterej si nechá práci zaplatit. Jestli jen někdo blbej a myslí si, že mu to nějakej Franta pořeší za 3 litránky a návdafkem ještě čipne o 30 kW, tak je pytel a může si tu klidně stěžovat, že mu to dělá kraviny. Není to zkrátka rozhodně o tom, že idiot jest každý, kdo si nechá offnout FAP, páč je jeasný, že budou problémy a my jsme ti to říkali a ty jsi nás neposlouchal... Pravda - a se vám to pozdává, nebo ne není pouze jednobarevá... člověk, kterému to bez potíží funguje za Vámi servicemany asi těžko přijede a tudíž nemáte čím ředit bramboračku... Ono se snadno napíše "bylo u mě už nejmíň 6 typanů, co měli nějaký podělaný" Ptáte se každého klienta, jak na tom je?... děláte si čárky a průměrujete? diskutujete, kdo mu úpravu dělal? Podělíte se o konkrétní info?... asi ne.. děláte svojí práci a zajímá vás pouze to, aby zákoš odjel spokojenej, po svejch a zaplatil...
Rozhodně tu nechci dělat reklamu firmě, která mi FAP offla. Jení název tu nepadl a nepadne,ale jak jsem byl pravil - práci odvedli perfektně a je tomu již více, jak jeden rok a bez jediného náznaku čehokoliv, takže to jde!!! A sorry - komenty typu "však počkej - ono se ti to podělá časem..." E-ééé... budem raději pracovat s tím, co se už stalo, než stavět na tom, co by se možná mohlo stát... Pokud tedy nepřejímáte praktiky OSY nebo podobnejch lumpů...
a už na komentáře k FAPům kašlu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator