Hanz 397
|
19.11.2012 22:31 -
Re: FAP OFF
|
|

|
Mamlas napsal(a): Celkem by me zajimalo jak se takovy "ladic" vyzna v tom SW? Uz i lidi od vyrobce toho zarizeni maji problem se v tom sami vyznat, natoz kdyz prijde z ulice takovyto upravce a neco tam poladi. 
Vidim to u nas v praci, kde vyrabime autoradia. Lidi z sw vyvoje jsou schopny, do kazdy novy verze sw, nasekat hromadu chyb a to vi co delaji. 
Nevyzná,věř tomu,e nevyzná. Je to pár let,co se mi při programování E60 stalo,e mi po programování nesvítili takový ty oranový LED pozičky v předních světlech. Byl jsem z toho na docenta,řeil,pátral,hledal jsem,jako idiot,a jsem přiel na to,e to asi nepřeil Licht modul(řj světel). Objednal jsem novej,připojil,nenaprogramovanej zkusil,zjistil,e pozičky svítí,tak jsem to s klidem v dui naprogramoval a...pozičky nic. Tak následovalo pár dní dopisování s technical support,a mi najednou napsali,e prej sw chyba v Progmanu a e oprava bude k dispozici tehdy a tehdy. Ve stanovené datum opravdu nová verze sw dorazila,auto jsem naládoval,LEDKY svítily a..... nesvítilo osvětlení kastlíku před spolujezdcem-technical support-datum,bla bla bla... Chci tím jen říct,e kdy dokáou udělat chybu,takovouhle banální a vyditelnou profíci,kteří přesně vědí,co dělají,tak jak to musí vypadat,kdy se do toho s...rou lidi,kteří SI MYSLÍ,e vědí,co dělají ?
Apropos:Tenkrát nám na jednom kolení kolitel popisoval,jak vzniká tenhle sw-sedí banda IT magorů,kadej ve svém kotci,makají pomalu bez přestávky kadej na nějaký části a nakonec to vechno spojej do jednoho celku a ty,blbej diagnostiku,si hlavu upřemejlej,proč ti,větinou nelogicky,nefunguje tohle,nebo támhleto... |
| |
| |