Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
Hanz 397
19.11.2012 22:31 - Re: FAP OFF
U??vate?
Mamlas napsal(a):
Celkem by me zajimalo jak se takovy "ladic" vyzna v tom SW? Uz i lidi od vyrobce toho zarizeni maji problem se v tom sami vyznat, natoz kdyz prijde z ulice takovyto upravce a neco tam poladi.
Vidim to u nas v praci, kde vyrabime autoradia. Lidi z sw vyvoje jsou schopny, do kazdy novy verze sw, nasekat hromadu chyb a to vi co delaji.

Nevyzná,věř tomu,že nevyzná. Je to pár let,co se mi při programování E60 stalo,že mi po programování nesvítili takový ty oranžový LED pozičky v předních světlech. Byl jsem z toho na docenta,řešil,pátral,hledal jsem,jako idiot,až jsem přišel na to,že to asi nepřežil Licht modul(řj světel). Objednal jsem novej,připojil,nenaprogramovanej zkusil,zjistil,že pozičky svítí,tak jsem to s klidem v duši naprogramoval a...pozičky nic. Tak následovalo pár dní dopisování s technical support,až mi najednou napsali,že prej sw chyba v Progmanu a že oprava bude k dispozici tehdy a tehdy. Ve stanovené datum opravdu nová verze sw dorazila,auto jsem naládoval,LEDKY svítily a..... nesvítilo osvětlení kastlíku před spolujezdcem-technical support-datum,bla bla bla... Chci tím jen říct,že když dokážou udělat chybu,takovouhle banální a vyditelnou profíci,kteří přesně vědí,co dělají,tak jak to musí vypadat,když se do toho s...rou lidi,kteří SI MYSLÍ,že vědí,co dělají ?
Apropos:Tenkrát nám na jednom školení školitel popisoval,jak vzniká tenhle sw-sedí banda IT magorů,každej ve svém kotci,makají pomalu bez přestávky každej na nějaký části a nakonec to všechno spojej do jednoho celku a ty,blbej diagnostiku,si hlavu upřemejšlej,proč ti,většinou nelogicky,nefunguje tohle,nebo támhleto...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator