m.find
|
07.11.2012 10:55 -
Připojení zrcátka po výměně celého kusu / C5 II
|
|

|
Hezký den vem,
protoe jsem ikovný a povedlo se mi urazit pravé zrcátko a to celkem luxusně - dolo k výměně celého kusu. Celo-elektrické, vyhřívané, s pamětí pro C5-II. Montá proběhla bez problémů, kabely se zdály být o něco kratí, ale nakonec jsem obě kostky zacvakl tak, jak jsem měl... a výsledek? Naklápění odrazové plochy: Ok (nahoru, dolů, vpravo, vlevo). Vyhřívání - nevím, ale... A teď to přijde - zamknu auto a levé zrcátko (neměněné) se sklopí tak jak má a proč myslíte, e píu? Pravé se odklopí Odemknu auto, dám klíč do zapalování a levé se vyklopí tak jak má a pravé se zavře Tak a teď bych vás chtěl poprosit o radu:
Ví někdo jak toto stylové a tuningové stříhání zrcátky vyřeit?
V balení byly nějaké příchytky a dvě "těla" konektorů (jsou esti-pinové). Nenael jsem ale odvahu ty kostky libovolně kuchat a otáčet. On ten náhradní díl a celá ta paráda taky něco stála.
Ten kdo mě dovede k řeení bude po zásluze odměněn. Za řeení nepovauji zrcátko nastavit a kostky odpojit 
Moc díky a pokud u se to zde někde řeilo, tak předem omluva, ale hledal jsem, googlil jsem, volal jsem, ale sám nevyřeil.
Přeji usměvavý den, Martin |
| |
| |