Pablik1
|
01.11.2012 12:41 -
Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkuenosti
|
|

|
Roozena napsal(a): V tomto počasí trochu nonsense, ale včera sem obul nový GOODYEAR Ultragrip8 (215 x65xR16)a jsem prakticky poměrně paf z vlastností na nezasněený silnici (co jspu podmínky pro recenzi na zimáky vskutku ideální  ) Guma je dočista tichá (co se nedá s předchozíma zimákama od Kumha ni srovnat) a tichá je i v porovnání s letníma Mischelinama (225x55xR17), čemu u nerozumim vůbec... ba co víc - auto je klidnějí a jízda jetě víc komfortnějí. Toto platí na dálnici. Okresky - mení jistota, co je samozřejmě daný vyím profilem a jiným desenem, ale citelně větí schopnost filtrovat prakticky do vytracena mení nerovnosti - o5 spí vlastnost vyího profilu a mení ířky pryí. Pokud by se někdo chtěl pozastavovat proč ířka 215 - zkrátka pro to, e nejsem City driver, ale kadý den si dávám poměrně náročný úsek v Kruných horách a tady mi opravdu nejde v zimě o nic jinýho, ne projet a ověřeno praxí - rozumě uí guma/rozhodně větí ance na výhru. tak tak já voliljětě uí 195x65x15"natěstí mi to umoňoval velký T.P. |
| |
| |