zico
|
01.11.2012 12:19 -
Re: C5 X7 alias C5 III
|
|

|
tlaskal napsal(a): Dobrý den vem. Musím se zde vyjádřit k některým názorům, e C5 III je patná nebo co? Pokud si kupiji auto, tak ne jako rohlík na krámě, ale i několikrát si auto zajdu okouknout, vyzkouet, projet. A né e něco kouúpím jak rohlík a pak po 1000km nebo 4000km hučím jak kamna, e ve je patně a e jsem si toho při testovací jízdě neviml a bla bla bla. Pokud mám mozek na svém místě a chci za auto dát takový prachy, tak nad tím přemýlím, rozmylím, srovnávám (třeba s konkurencí) a pak kupuju a nenadávám, e jsem udělal chybu a e třeba např. je socioidní koncern WV lepí nebo co?! Ruku na srdce, někdo z nás peníze tiskne, e si koupí auto a pak lamentuje. Tohle mě fakt irituje!!!
Ja som to presne takto urobil. Predajca mi na dve hodky pozical X7 exclusivu, prehnal som sa s tym po okreskach, dialniciach, po meste. Skusali sme umiestnovat predmety do odkladacich priestorov .. Manzelka posedela vpredu aj vzadu. Ukoncila debatu s tym, ze je male a nepohodlne 
Neviem, ci si spravne pochopil diskusiu k tejto teme. X7 ma jednoznacne lepsi podvozok a aj niektore lepsie motory (200k HDi alebo 240k HDi mnam mnam 
Majitelom I. a II. chybaju v X7 urcite veci, na ktore boli zvyknuti. A tazko chapu to, ze automobilka v novej generacii nezachovala to dobre z generacie predoslej |
| |
| |