Stanly
|
30.10.2012 23:00 -
Re: Huceni z motoru
|
|

|
Tak, e nová informace. Silenblok, alias akcelerační blok motoru jsem vyjmul, prohlédl a ádnou závadu neobjevil. Vypadal jako nový, ádná spuchřelina gumy, drobné trhlinky, či utrení. Podle informací od p.Tobolíka nelze ani určit, zda tam nemám ji nějakou nepodařenou repliku. Ve jsem opět smontoval a po natočení jeden roub vyndal. Nemohu, ale posoudit, zda byla hlučnost nií. Motor el jen na volnoběh s nepatrným přilápnutím plynu a tím jak jsem vystoupil z vozu kvuli vyndání roubu jsem ji nebyl schopen rozdíl posoudit. Teď to nechám být, potřebuji se věnovat jiným záleitostem, sice jsem vdy kdy auto natočím z hluku rozladěn, ale musím to vydret a příleitostně zakoupím origo díl a uvidím. Pokud někdo přijdete s novým poznatkem uvítám jakoukoliv informaci, která by mi pohohla vyřeit tento problém. Jinak vekeré hadice, turbo apod, jsem zkontroloval. Fakt ji nevím co s tím. Mimochodem, pokud byste někdo měl na půjčení nebo za rozumné peníze naprodej zaručeně dobrý silenblok nabídněte. V případě zapůjčení čestně vrátím, jen mi jde o to mít jistotu ne bych investoval 1600,-Kč do nového. Díky za pomoc. |
| |
| |