Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Huceni z motoru
Stanly
30.10.2012 23:00 - Re: Huceni z motoru
99
Tak, že nová informace. Silenblok, alias akcelerační blok motoru jsem vyjmul, prohlédl a žádnou závadu neobjevil. Vypadal jako nový, žádná spuchřelina gumy, drobné trhlinky, či utržení. Podle informací od p.Tobolíka nelze ani určit, zda tam nemám již nějakou nepodařenou repliku. Vše jsem opět smontoval a po natočení jeden šroub vyndal. Nemohu, ale posoudit, zda byla hlučnost nižší. Motor šel jen na volnoběh s nepatrným přišlápnutím plynu a tím jak jsem vystoupil z vozu kvuli vyndání šroubu jsem již nebyl schopen rozdíl posoudit. Teď to nechám být, potřebuji se věnovat jiným záležitostem, sice jsem vždy když auto natočím z hluku rozladěn, ale musím to vydržet a příležitostně zakoupím origo díl a uvidím. Pokud někdo přijdete s novým poznatkem uvítám jakoukoliv informaci, která by mi pohohla vyřešit tento problém. Jinak veškeré hadice, turbo apod, jsem zkontroloval. Fakt již nevím co s tím. Mimochodem, pokud byste někdo měl na půjčení nebo za rozumné peníze naprodej zaručeně dobrý silenblok nabídněte. V případě zapůjčení čestně vrátím, jen mi jde o to mít jistotu než bych investoval 1600,-Kč do nového. Díky za pomoc.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator