Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Pablik1
29.10.2012 07:21 - Re: Zimní pneu na C5
99
Hanz 397 napsal(a):
Darja si za každou cenu snaží obhájit nákup svých pneu za bambilion,když při tom se dají koupit podobně dobré a při tom o dost levnější... Já ty W+ mám a jedinou vadu na kráse jsem jim našel-lehce,ale opravdu lehce na suchu do zatáčky hučí. Včera na zmrzlině,cestou od jruze bez sebemenšího zaváhání... Mám možnost je porovnat s Michelinama Alpine,se kterýma denně jezdím a to hučení je pro obyčejného řidiče s nájezdem cca 15-20tkm na autě,jako jsem já,jedinej rozdíl. Ps.:Nejezdím tam,kde se i silničáři bojí,já tam bydlím...
Darjo třeba to schválně dělají v Russii=mají velké zkušenosti s mrazy a navíc dnes v průměru mají daleko mladší vozový park a zbohatlíci si určo kůpí kvalitní pneuválce na své káry od dvou baněk nahoru.A navíc jisto jistě cena prac.síly je levnější než ve Finsku,Japonsku-možná i Eskymák bere větší mzdu než rusák.Ale technologie+materiály použité v rusku určitě musí splnit daná kritéria origo výrobce.Já myslím že tam přesunuta výroba a né koupený patent....

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator