Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
najk
28.10.2012 21:07 - Re: Zimní pneu na C5
99
jumep napsal(a):
je zarazajuce ako tu vsetci obvinuju silnicare .... a to vzdy ked su zasrate cesty

skuste si doma odhrnat sneh, kazdu hodinu sa vratis na ten chodnik a prehrnes to
a predstav si cestara, za hodinu prejde 30 km, ked to vali tak to za tu hodinu kade uz isiel tak je to zavalene znova ako keby tam nesiel ... a potom tu idete vy a nadavate ....

a já bych jenom doplnil, že ani sebelepší zimní guma vyvinutá a vyrobená v Antarktídě vám nepomůže překonat fyzikální zákony , docela by mně zajímalo, kolik zdejších členů použilo, nebo někdy použilo, nebo vůbec umí nahodit sněhové řetězy. Někdy mi připadá a z této diskuse to i vyplývá, že ti co jezdí pomalu, tak jsou ne opatrní, ale brzdiči těch spěchajících. A ted k zimním, patřím mezi pravidelné obouvače již řádku let a můžu z vlastní zkušenosti prohlásit, že PRO mně je to fakt jedno ( jezdím v zimě kolem komína) jaký je výrobce a jaká značka - ja prostě potřebuji co nejhrubší vzorek. Mně by bohatě stačil OR 34 (jestli jsem teda nespletl to číslo) a klidně i dobré protektory z Obnovy Teplice.... jinak v současné době Hankůk W 300 ice bear a spokojenost

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator