Hanz 397
|
28.10.2012 20:09 -
Re: Zimní pneu na C5
|
|

|
Darja napsal(a): c5Stepan si snaí za kadou cenu obhájit koupi levnejch gum z rossia. Vechny tyhle W+ se dělaj v rusku, prostě aby to bylo levný, bouchaj to někde v továrně na permafrostu.
Jak říkám, kadýho věc, co za stačenou tmu si dá na auto. Já tvrdím neetřit. Já holt v zimě jezdím i tam, kde silničáři se bojej
Já jsem zapadlá, zasněená na baráku, na letních (přezutí mam domluvený a na tenhle týden.. hahaha!), do práce jsem volala, e asi nepřijedu (jestli bude v noci mrznout, tak ani nápad). Offrod je ode mně 20km a pěky k němu nejdu  A k tomu jsem jetě nemocná.. no tak krbík, teplíčko a čajík 
Darja si za kadou cenu snaí obhájit nákup svých pneu za bambilion,kdy při tom se dají koupit podobně dobré a při tom o dost levnějí... Já ty W+ mám a jedinou vadu na kráse jsem jim nael-lehce,ale opravdu lehce na suchu do zatáčky hučí. Včera na zmrzlině,cestou od jruze bez sebemeního zaváhání... Mám monost je porovnat s Michelinama Alpine,se kterýma denně jezdím a to hučení je pro obyčejného řidiče s nájezdem cca 15-20tkm na autě,jako jsem já,jedinej rozdíl.
Ps.:Nejezdím tam,kde se i silničáři bojí,já tam bydlím... |
| |
| |