Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
Hanz 397
28.10.2012 20:09 - Re: Zimní pneu na C5
U??vate?
Darja napsal(a):
c5Stepan si snaží za každou cenu obhájit koupi levnejch gum z rossia. Všechny tyhle W+ se dělaj v rusku, prostě aby to bylo levný, bouchaj to někde v továrně na permafrostu.

Jak říkám, každýho věc, co za stačenou tmu si dá na auto. Já tvrdím nešetřit. Já holt v zimě jezdím i tam, kde silničáři se bojej

Já jsem zapadlá, zasněžená na baráku, na letních (přezutí mam domluvený až na tenhle týden.. hahaha!), do práce jsem volala, že asi nepřijedu (jestli bude v noci mrznout, tak ani nápad). Offrod je ode mně 20km a pěšky k němu nejdu A k tomu jsem ještě nemocná.. no tak krbík, teplíčko a čajík

Darja si za každou cenu snaží obhájit nákup svých pneu za bambilion,když při tom se dají koupit podobně dobré a při tom o dost levnější... Já ty W+ mám a jedinou vadu na kráse jsem jim našel-lehce,ale opravdu lehce na suchu do zatáčky hučí. Včera na zmrzlině,cestou od jruze bez sebemenšího zaváhání... Mám možnost je porovnat s Michelinama Alpine,se kterýma denně jezdím a to hučení je pro obyčejného řidiče s nájezdem cca 15-20tkm na autě,jako jsem já,jedinej rozdíl.
Ps.:Nejezdím tam,kde se i silničáři bojí,já tam bydlím...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator