HELLMUT
|
22.10.2012 19:21 -
Re: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
|
|

|
Zase jsem tady slyel přesnost řazení.Můete mi to prosím někdo vysvětlit?Ano kromě autokoly a pár svezení ,jsem nikdy nejezdil jiným autem ne Citroenem .(BX,Xantia),Teď mám C5 v automatu, tak u to neřeím a jsem maximálně spokojený. Vůbec mi páka neschází a chrochtám si blahem.Ale pořád mě zajímá co je to ta přesnost? V Xantii vezmu řadičku do ruky - je taková pěkně "gumová" a kadá rychlost tam vdy padne úplně v pohodě .
Pamatuji si kdysi v 90" jsem jel igulikem co měl kamarád, a tam se ta rychlost musela dát přesně v určitém úhlu jinak tam nela.Tím chci říct e jsem to cítil jako přesné řazení, dá páku trochu jinak a rychlost tam nejde.... . Kdykoli slyím tuto výtku na nepřesné řazení tak nevím co to znamená...
Jinak k tomu kormidlování, to je to co miluju!!! Nikdy jsem neměl tendence být závodník.Kdy jsem el s kamarády na motokáry, tak ze mě měli vichni prču jak si krouím po trati,e jedu jako v Citroenu
A teď co řídím pětku jsem zvolnil jetě víc.Sedím si pěkně na gauči a spokojeně se vlním krajinou.Na dálnici kdy jsou dobré podmínky to klidně polu 160. Ale po ostatních silnicích jedu klidně 90 po krajnici a nepřekáím a kochám se.Prostě Citroen s Hydrou,automat,tempomat a dobrá muzika to je balzám na nervy |
| |
| |