filip76
|
21.10.2012 17:29 -
Re: Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
|
|

|
Mikra: Divný to dle mně ani moc není. Ona se dle mně cena ojetiny určuje mimo jiné i zájmem kupců a ruku na srdce...kdo si dnes koupí něco v třílitru ? Teď jsem jen tak zběně prolítnul pár serverů s ojetinama a zrovna u BMW mi jako nejlepí koupě přijdou ty nejvybavenějí auta ve vrcholný motorizaci. Je to stejné jako u C5. Taky za cenu C5 můu mít třeba Focuse...
Ad výbava. U těch mých dvou favoritů je výbava takřka identická. Akorát BMW má samostmívací zrcátka a pamě na sedačky (ani jedno v mých očích nehraje moc velikou roli).
Způsob vyuití...jasně i nad tím jsem přemýlel. Ona ta pětková řada v dieslu moc o sportování nebude. Já si právě i docela myslím, e ta auta nejsou zase tak daleko od sebe, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pravdu má v tom, e to původně byla auta pro jinou skupinu lidí. Taky to bylo dost odliené cenovkou. Ale teď, kdy ta auta stojí cenou takřka vedle sebe, tak proč je vedle sebe nepostavit. Kadopádně na nějaké sportování u myslím nemám ani moc věk a popravdě u ani náladu. Spíe klídek.
Kadopádně, nejčastěji budeme jezdit ve dvou, tak jedenkrát do měsíce ve třech a jen ojediněle ve více lidech. Kufr nepotřebuji nějak obrovský. Kdy tam dám nákup, tak to stačí. Na převoz čehokoliv dalího mám jetě Transita.
Btw, ani jedno z těch aut není kombík, ale myslím, e jsem snad někde slyel, e kombíky BMW mají nějaký vzduchový vak na zadní nápravě, který by měl fungovat podobně jak popisuje u hydractivu.
Zmiňujete výbavu. Já vycházím z toho, na co jsem se ptal majitelů, take princip "má to motor" "Ano". Tudí jestli jsem se na něco nezeptal, tak vlastně nevím, jestli to dotyčné auto má, či ne......co by tedy C5 mohla mít za vychytávky, které se v ivotě hodí a které třeba konkurence nemá ? Myslím takové ty věci, na které se člověk při koupi ani nesoustředí, ale dokáou zpříjemnit uívání. Díky |
| |
| |