filip76
|
21.10.2012 15:27 -
Koupě nového vozu (BMW vs Citroen) - na co si dát pozor ?
|
|

|
Dobrý den,
Nastala doba obměny mého vozového parku. Po relativně dlouhém rozhodování a vykrtávání méně i více bláznivých nápadů, jsem skončil před zdánlivě nesourodou dvojicí. Touto dvojicí je Citroen C5 r.v. 2005 2.2 Hdi a BMW 530d r.v. 2002. U obou aut znám majitele, obě jsou denně v provozu a obě jsou za podobný peníze (BMW je o 25 tisíc draí). Řekl bych, e by byl veliký problém sehnat a u Citróna, nebo BMW v lepím stavu na stávajícím trhu ojetin.
A já bych rád věděl následující. V C5 jsem jetě nikdy nejel a rád bych věděl na co se při testovací projíďce soustředit. Nemám ádnou zkuenost s Hydractivem, take ani moc netuím co od toho čekat. Celkem pozorně jsem pročítal fórum a u si udělal seznam věcí, na které si budu dávat pozor, ale samozřejmě víc hlav víc ví.
A kdyby tady byl třeba i člověk, který má zkuenosti i s BMW, tak bych se vůbec nezlobil, kdyby se podělil.
Zatím jsem dospěl k tomu, e motoricky bude asi lepí BMW. Spotřeba je dle dvou majitelů BMW někde u sedmi litrů a výkonově to taky hovoří spíe pro Němce.
Pohodlí je zase asi na straně Francouze.
Ceny dílů jsou a překvapivě podobné
Předem moc děkuji za jakékoliv odpovědi. Jdu poloit podobný dotaz na BMW klub. 
P.S. Kdyby Vám připadal můj dotaz trochu zmatečný, tak vězte, e to je pravda Ji několik dní nepřemýlím nad ničím jiným a v hlavě u jsem toho probral tolik, e se v tom u sám začínám troku ztrácet. |
| |
| |