Cherper
|
20.10.2012 10:56 -
Re: První nastartování a chcípne po druhé OK / C5 I 2.0 16V
|
|

|
Zdravim, sorry e se mezi vás pletu s ne uplne stejnym problemem. ale u sem zoufalej a kadá rada je teď nad zlato. .. Mam C5 I 2.0i a před tejdnem mi to za jizdy chciplo a od tý doby to nenaskočilo. Take odtah. Teda naskočilo, ale vdycky jen tak na 3 vteřiny. Pak zas tma. Diagnostika nic nepíe a tak sem zacal rozebírat. Jetě před tim vim mi diagnostika psala patnou litu, kterou sem vyměnil a doufal e to způsobila ta lita, ale i po výměně se nic nezměnilo. Zdá se jako kdyby tlaky v motoru zahadně mizely. Při měření sem zjistil, e tam nejsou tlaky skoro ádný. Ale dneska u to zas chtělo chytat a tlaky tam očividně nějaký byly. Sem z toho u úplně vyfluslej a netuim co dál. Motor si vzduch nasává ale pravda e kdy se klapka otevře ručně a třeba se něco do sání vstříkne tak to má větí tendenci kalat. Zejtra mi jetě známej přijede změřit tlaky benzínu. Tak se obracim na tebe, protoe to vypadá e má zkueností a a. ŘEÍM to u s několika mechanikama, ale kadej řiká e ventili a rozvody, a ty sem dneska s jednim z nich kontroloval a řikal mi e by dal ruku do ohně za to, e to rozvody a ventily nejsou. Tak kdybyste náhodou někdo věděl co s tim, tak dejte vědět, díky |
| |
| |