Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: hluk od kolies???
Leonidas.1
14.10.2012 13:26 - Re: hluk od kolies???
99
Zdravím všechny,
taktéž jsem se dostal do stavu kdy mi začalo hučet auto jak starej autobus. Po pročtení pár stránek zkušeností ostatních jsem vzal auto na zdviž a vyměnil všechny kola - prohodil jsem letňáky za zimáky... u toho mi asistovali 2 známí kteří se občas tak nějak hrabou v autech a tvrdili, že to ložiska stopro nejsou - auto i tak hučí stejně... Dnes jsem byl u svého známého přímo v servisu, kterej auto zvedl na zdviž a okamžitě mi řekl, že je to pravé zadní ložisko a že se můžeme podívat kolik bude stát - v auto kelly stojí STARLINE 2400,- a SKF 5900,- on mi řekl, že by si tam STARLINE v žádném případě nedal a na ty SKF by mi shodil cenu o DPH dolu, ale i tak je to docela dost - koukal jsem na stránky .link. a tam jsou ceny cca 1700,- a 3400,- chci se zeptat co jste si dávali do auta ostatní a kde jste kupovali...??
Předem díky za jakoukoliv odpověď a všem přeji hezký den - u nás je nádherně tak jdu užívat na zahradu
Leon

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator