Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
tomikm
11.10.2012 19:07 - Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
99
czpepikcz napsal(a):
Tak dnes mi po natankování autíčko začalo hlásit, že mu začíná docházet aditivum do FAPu. Jak moc se mám hnát na výměnu, abych neublížil filtru? Zvládne ještě jednu nádrž a nebo ho radši mám odstavit?

Ještě jsem si vzpomněl, že mi můj oblíbený servisák z Holetína nabízel, že mi může FAP vyndat, auto překonfigurovat a že by to motoru ublížit nemělo. Motor je prý natolik OK, že i emisema bez problému projde. Co si o tom myslíte, má to smysl...?

Má to smysl. Proč zbytečně utrácet za aditiva a repas (či provádět výplach) FAPu, když za cenu podstatně nižší než jsou tyto úkony se tohoto na vždy zbavíš? Nemám FAP od července, vše funguje bez problémů a na emisích prý projde bez problémů. Údajně se prý pevné částice neměří. Nehledě na to, že bezstarostně můžeš jezdit i krátké trasy např. v městském provozu atd....

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator