Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s topením v C5 I - klapky
Jimik
10.10.2012 12:02 - Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
99
Pablik1 napsal(a):
chyba lávky-já musel sundat motorek abych rozebral převodovku a vyměnil hřídelku původní za delší-neprodlužuji hvězdu ale hřídel=používám 4mmšroubek,uříznu hlavu a mezi dvě matky skřípnu hvězdu.a vůbec neřeším postavení hvězdy,prostě ji dám k otvoru klapy topení a točím potenciometrem až dosedne kam má a jak dosedne musí pasovat i stupně...

V tom případě se ti hvězdička po prvním přestavení do krajních poloh protočí mezi matkama, a dál už je to v pohodě. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit nastavení krajnich poloh, motorek totiž nená žádný "koncový spínač". To je asi vysvětlení, proč ani Jumep nemusí hledat krajní polohu. Prodloužení z potenciometru nedrží tak pevně jako originál a protočí se na hřídeli. Pak už vše funguje jak má. Je ale lepší nasadit hvězdici tak jak byla a vyhnout se tomu protočení. Mě by se například utrhl ten silikon. Jestli to jde, přidám zde video z endoskopu jak pracuje můj motorek.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator