Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
martinkol
05.10.2012 13:18 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Tortugas napsal(a):
Vim, ze ses nakonec rozhodl pro C5I, ale pridam sve rozhodovani ohledne motoru.

Kamarad co mi dela auto pracuje v Citroenu a pri rozhodovani ohledne motoru mi nejvic doporucoval 2.0HDi a pak 2.2 HDi, ale to novejsi s biturbem. O 1.6 Hdi mi bylo sdeleno, ze bych s tim nebyl moc spokojenej, at uz z hlediska vykonu tak i z mensi spolehlivosti kdyz to ma vic najeto.

To je taky duvod proc jsem skoncil u C5 II a ne u novy C5, jelikoz v me cenove relaci se vyskytovaly pouzitelne pouze 1.6 Hdi, u kterych bych musel jit financne na krev, a kdyz jsem se asi se dvema projel, tak mi ta 1.6 prisla opravdu malo.

super, dík za příspěvek. Jak říkám, budu kupovat zhruba za dva měsíce, takže pevně rozhodnutý zatím nejsem. Jediné, čím jsem si víceméně jistý je, že bude rozumné koupit C5 před faceliftem - za stejnou cenu seženu kvalitnější auto a zbude mi prostor pro servis.

Pablik1 napsal(a):
je tady někde nit jakou motorizaci ale dle "Jumepa"jsou velice vydařené motory HDi 2,0 100kW.vysoký výkon rozumná spotřeba a kvalitní agregát jako takový.a jak někdo tady poznamenal po koupi ojetiny se během prvního roku do ní nasype až 30%peněz z ceny té ojetiny

díky, vlákno "jakou motorizaci" mám právě rozečtené. Volbu motoru ještě důkladně zvážím.

Ach jo, my laici když kupujem auto to máme nehorázně těžký...

EDIT:

TomasT napsal(a):
A 2.0HDI i 2.2HDi jsou v každé z těhle generací jiné motory. 2.0HDI 100kW se týká až C5 II.

dobré vědět, dík

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator