|
jumep napsal(a): caka ta narocna cesta, v tejto cenovej kategorii je toho dosti dost, ale vsetko to ocakava servis a ma co to za sebou
co sa tyka motorizacie, je to na tebe, kazdy si tu odporuca to svoje, ja z hladiska vykonu a servisovatelnosti odporucam 2.2 pri starsom modeli a 2.0 pri facelifte
ako tu bolo uz nespocetne krat povedane, najdi si to co sa ti pozdava, hod link (je toho plny internet) a potom to co relativne schvalime chod pozret s niekym kto sa vyzna. ...
jsem si vědom toho, e to bude náročné. Díky.
jardda napsal(a): Facelift za 80-90 ? tak to muu svou c5 1 2002 hodit ze skály 
tak up Ne, to byl jen laický dotaz, vidím, e lepí bude C5 1 
jruze napsal(a): Podívej se do inzerce zde na clubu - je tam jeden sice 109 ale je to od člena clubu (alespoň bude moci nadávat veřejně na clubu  ) a jestli to je jetě aktuální tak věřím e se dohodnete - a mám za to e od člena clubu bude mít větí jistotu ne u bazaru. 
díky, inzerce jsem si vůbec neviml... Moná jsem se patně vyjádřil, peníze zatím nemám, auto chci koupit za cca dva měsíce. Inzeráty budu sledovat.
Rumy napsal(a): Já koupil před rokem C5 II 2005, exclusive za 145 a během roka jsem do toho dalí desítky tisíc nasypal, a to jsem si myslel e kupuju auto v dobrym stavu - auto bylo relativně krátce předtím dotaeno z německa, kilometrovej nájezd 200tis.km ověřen v citroenu, nová spojka s dvouhmoákem. Ale tak nějak jsem s tím počítal, e první rok budu vychytávat problémy, s předchozím autem (xantia) jsem to taky tak měl. Doporučoval bych auto koupit tak, aby ti prostě zůstala rozumná rezerva na servis, počítat e to bude od začátku bezproblémovej kus je velký riziko i kdy ti to prohlídne někdo kdo C5 rozumí... Ojetou C5 "bez investic" za 80-90tis, to chce mít teda zatraceně mazanýho anděla stránýho.
Asi má pravdu, lepí bude dát na rozum, ne kupovat za málo peněz facelift a nemít rezervu na opravy.
Díky vem, kdyby někdo měl jetě nějaké rady, sem s nimi Asi tedy přestanu hladově koukat na C5 po faceliftu a budu hledat C5 1 ve sluném stavu tak, aby mi zbyla i nějaká rezerva. Dát maximum za auto a pak nemít rezervu na opravy je asi pitomost.
Jinak u mám poměrně jasno o motoru - vude, kde jsem četl názory na internetu, vychází nejlépe 2.2. Je silnějí, spotřeba o proti 2.0 není nijak výrazně vyí a pokud pak koupím ten karavan, určitě jí ocením. Take hledám sluný C5 1, 2.2 HDi break. |