Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
martinkol
05.10.2012 12:47 - Re: Koupě Citroenu C5
99
jumep napsal(a):
caka ta narocna cesta, v tejto cenovej kategorii je toho dosti dost, ale vsetko to ocakava servis a ma co to za sebou

co sa tyka motorizacie, je to na tebe, kazdy si tu odporuca to svoje, ja z hladiska vykonu a servisovatelnosti odporucam 2.2 pri starsom modeli a 2.0 pri facelifte

ako tu bolo uz nespocetne krat povedane, najdi si to co sa ti pozdava, hod link (je toho plny internet) a potom to co relativne schvalime chod pozret s niekym kto sa vyzna. ...

jsem si vědom toho, že to bude náročné. Díky.

jardda napsal(a):
Facelift za 80-90 ? tak to mužu svou c5 1 2002 hodit ze skály

tak šup Ne, to byl jen laický dotaz, vidím, že lepší bude C5 1

jruze napsal(a):
Podívej se do inzerce zde na clubu - je tam jeden sice 109 ale je to od člena clubu (alespoň budeš moci nadávat veřejně na clubu ) a jestli to je ještě aktuální tak věřím že se dohodnete - a mám za to že od člena clubu budeš mít větší jistotu než u bazaru.

díky, inzerce jsem si vůbec nevšiml... Možná jsem se špatně vyjádřil, peníze zatím nemám, auto chci koupit za cca dva měsíce. Inzeráty budu sledovat.

Rumy napsal(a):
Já koupil před rokem C5 II 2005, exclusive za 145 a během roka jsem do toho další desítky tisíc nasypal, a to jsem si myslel že kupuju auto v dobrym stavu - auto bylo relativně krátce předtím dotaženo z německa, kilometrovej nájezd 200tis.km ověřen v citroenu, nová spojka s dvouhmoákem. Ale tak nějak jsem s tím počítal, že první rok budu vychytávat problémy, s předchozím autem (xantia) jsem to taky tak měl. Doporučoval bych auto koupit tak, aby ti prostě zůstala rozumná rezerva na servis, počítat že to bude od začátku bezproblémovej kus je velký riziko i když ti to prohlídne někdo kdo C5 rozumí... Ojetou C5 "bez investic" za 80-90tis, to chce mít teda zatraceně mazanýho anděla strážnýho.

Asi mᚠpravdu, lepší bude dát na rozum, než kupovat za málo peněz facelift a nemít rezervu na opravy.

Díky všem, kdyby někdo měl ještě nějaké rady, sem s nimi Asi tedy přestanu hladově koukat na C5 po faceliftu a budu hledat C5 1 ve slušném stavu tak, aby mi zbyla i nějaká rezerva. Dát maximum za auto a pak nemít rezervu na opravy je asi pitomost.
Jinak už mám poměrně jasno o motoru - všude, kde jsem četl názory na internetu, vychází nejlépe 2.2. Je silnější, spotřeba o proti 2.0 není nijak výrazně vyšší a pokud pak koupím ten karavan, určitě jí ocením. Takže hledám slušný C5 1, 2.2 HDi break.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator