Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
05.10.2012 05:50 - Re: Koupě Citroenu C5
U??vate?
martinkol napsal(a):
Lidé dobří, poraďte mi, prosím

Potřebuji jiné auto. Mám na něj připraveno zhruba 80-90 Kč (maximálně jsem chopný jít na 100 000 Kč). Padla mi do oka C5, hodně jsem toho o ní přečetl, ale mám několik prostých otázek, na které jsem nenašel odpověď.

MOTOR:: rozhoduji se mezi 2.0 HDi a 2.2 HDi - vzhledem k tomu, že další rok pak plánuji koupit karavan a mám v plánu trochu cestovat (= delší trasy), byla by ideální asi 2.2, že? Četl jsem na ni jen chválu. Většinou ale budu jezdit bez karavanu. Přesto si ale myslím, že s 2.2 nešlápnu vedle, což?

MODEL:: je reálné za mou uvedenou cenu koupit C5 II ve slušném stavu a bez investic? Nebo nemám mít velké oči, a mám koupit starší typ C5 (před faceliftem)? Můžete mi prosím zaslat několik "nadějných" bazarových C5 v mé cenové relaci, abych se podíval, jak je na tom nabídka? (bohužel nemám zkušenosti, a tak dobrý inzerát moc nepoznám, za tu cenu jsem C5II našel spoustu, ale kdoví co je to zač).

Zatím nejsem rozhodnut, ale chtěl bych nejspíš break. I když sedan také není vůbec špatný.

Díky všem, kdo pomohou bezradnému

Podívej se do inzerce zde na clubu - je tam jeden sice 109 ale je to od člena clubu (alespoň budeš moci nadávat veřejně na clubu ) a jestli to je ještě aktuální tak věřím že se dohodnete - a mám za to že od člena clubu budeš mít větší jistotu než u bazaru.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator