vikicv
|
10.09.2012 22:54 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
|

|
jruze napsal(a): OK mne to dnes iví(druhou část obivy pro nedostatek času neprovozuji) - take tebe a vikiho rád přivítám ve svém kolektivu,nebudeme účtovat za opravy a budeme radit(a protoe to nejde od klávesnice tak by jsme mohli dojídět)-náklady na provoz dílny naúčtujem berňáku,ostatní poplatky spojené s podnikáním charitě a na jídlo se tam dá chodit také 
A jen tak pro zajímavost - mé ceny jsou třetinové od značkových servisů,znalosti ?? (něco se dá vyčíst z hodnocení) a co se týče rad pročti si mé přízpěvky(kdy tak ti přepolu i SZ)
POKUD TO VYZNÍ JAKO REKLAMA TAK TO PROSÍM SMATE (ale nedalo mi to a trochu mne to nadzvedlo - je nástu dost kteří trávíme denně několik hodin u PC abychom poradili a to včetně autodiaga,jumepa a dalích)
Chce abych ti spočítal kolik tvých polorad je proloeno nepřímou reklamou na tvůj servis nebo roziřováním povědomí e opravuje auta?
Myslí e C5 klub slouí k tvému podnikání?
Kolik za tento prostor, který je ti dopřán ve fóru, platí klubu?
Inzerce na tebe je v CCCA, to by ti mohlo stačit. Má tam napsáno nekomerční pomoc a přitom je servis jediný tvůj zdroj příjmů....
U víc nebudu psát. |
| |
| |