vikicv
|
10.09.2012 20:46 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
|

|
Osobně> spoustu věcí jsem musel risknout, vč. peněz za hromadu techniky, abych se něčemu naučil. Naposledy nedávno NaviDrive RT3 ve svém autě na kterém jsem testoval home made CD s četinou..... Nehodlal jsem se smířit s tím, e pojedu někam do Olomouce a jetě za to dám někomu 2tis.Kč. Vy určitě také, proto dnes něco umíte a jste tam kde jste...
V Xanticlubu, kde jsem léta il, je prostředí přívětivějí, tam existuje spoustu lidí co se podělí o mech. znalosti, já jsem se dělil o to co vím o elektronice...kdy to podle mé rady nezvládne, tsk přijeď, pomůu ti..
Tady chytré hlavy jsou také, ale přeci jenom to tak nějak trochu zavání....chtějí z toho něco mít, přihřívat si svojí polívčičku, viz. autodiag apod... Ti pak rádi dělají bububu, aby odlovili ovečky do své chaloupky, udreli si monopol a odradili případné následovníky a techn. zdatné od jejich korýtek.... Pak si koledují výprask, prostě někdo příjde a sesadí je.
Nesoudní nech si své auto pos.rou čímkoliv co je volně k dispozici
Lexia, pájka, kladivo, autogen... jak je komu libo
Spoudní, techn. zdatní a jiní nech pouívají s rozmyslem a je jim to ku prospěchu. |
| |
| |