Pablik1
|
06.09.2012 07:31 -
Re: Koncový díl výfuku na 2.2HDi
|
|

|
Stanly napsal(a): Ahoj a zdravím. Právě dnes jsem měnil tento díl na 2.2 HDi Break. Naprosto jednoduchá záleitost. Sundáte přírubu, vyvlíknete 2 gumové spony drící tlumič výfuku. Opačným způsobem dáte nový. Vyndával jsem ven Bosal, take jej lze zakoupit. Montoval jsem vak jinou značku, za výrazně mení cenu. Stál 1150,-Kč. Měnil jsem jej kvůli hlučnosti v přesvědčení, e tam mám nějaký neznačkový, který dělá kravál. Vzásadě jsem zjistil, e to byla asi zbytečná investice, protoe kromě mírné koroze na povrchu je tento díl OK. Hlučnost je sice o něco nií, ale není to ono. Minulý týden jsem prodal C5 Hatchback manuál a koupil automat a ta byla velmi tichá. Mimochodem, pokud byste měl někdo zájem o ten starí Bosal, za pár kaček múe být vá. Je koda jej vyhodit. Jistě jetě poslouí. Jinak, jak jsem posléze zjistil, hluk se ozývá někde od motoru. Prohlédl jsem celé potrubí, ve OK. Můete někdo poradit, kde hledat závadu a jak ji odstranit. hmm,to samý akorát e někdy jde hukot od výfuku do kabiny slyet a někdy to zmizí.taky jsem prolezl celou soustavu a nikde nic asi reaguje na počasí |
| |
| |