Mikra
|
01.09.2012 07:22 -
Re: Ostřik světel
|
|

|
DeFuckTo napsal(a): Tak já nevim co teda..  Píu, e ostřik světel mám vyplý diagnostikou, mám to nechat tak, tzn nestříkat vůbec.. a pak kdy chci stříkat aspoň kdy chci, tak je to patně, tak nevim.. 
Jinak je fajn, e na mojí původní otázku odpověděl, alespon z části, jedinej Mamlas(díky ti), jinak vichni řeili něco jinýho.....
No tak nebul, nikdo tě nemlátí. Ty sis tady první stěoval na debilní zákony a pak bere za jedinou skvělou radu přidělání krytky páskou.
Ber to jako zodpovědnej řidič a ty debilní zákony dodruj. Jednou je stanoveno, e xenony musí mít ostřik, tak to neobcházej. A nepoukazuj na to, e to jiní taky nedodrujou. Vrahy a lupiče taky nenapodobuje, oraly za volantem taky ne, politiky taky ne... S tímhle přístupem bude na silnicích pořád větí bordel, kdy to budeme aplikovat vichni.
Jsou věci, který si do auta nacpat můe a nikomu do toho nic není, ale nechtěj po nás, aby jsme ti radili, jak nejlíp obejít a nebo poruit zákon. Samozřejmě e je lepí ostřikovat světla alespoň někdy ne vůbec nikdy, o tom se tu nediskutovalo, jen ta skutečnost, e to má teď vypnutý nějak přehluila tvůj dotaz a vichni se tomu diví. Jak psal jumep, neměl bys projít STK.
A protoe teď je ostřik řízený počítačem, tak buď opatrný, který dráty kam připojí. I kdy to bude softwarově vypnutý. A a to dodělá, poli fotky, kam jsi umístil ten vypínač. Ono toti na něj moc místa u volantu není a já si nedovedu představit, kde by mohl být a při tom nehyzdit interier.
Jednu věc ale oceňuju. Líbí se mi, e nejsi línej a auto tě baví. Jen nebuď tak prchlivej. |
| |
| |