DeFuckTo
|
31.08.2012 21:17 -
Re: Ostřik světel
|
|

|
Tak já nevim co teda.. Píu, e ostřik světel mám vyplý diagnostikou, mám to nechat tak, tzn nestříkat vůbec.. a pak kdy chci stříkat aspoň kdy chci, tak je to patně, tak nevim.. 
Jinak je fajn, e na mojí původní otázku odpověděl, alespon z části, jedinej Mamlas(díky ti), jinak vichni řeili něco jinýho. Zeptal jsem se, jestli je nějakej problém v zapojení motorku na nezávislej čudlík a napájení, co si myslim, e je k tématu.. Pak se to zvrtlo, kvůli příspěvkům o něčem jinym, stejně jako jsem se ptal na kit pro denní světla.. Zkrátka asi se tady neodpoutí, kdy člověk chce něco jinak ne maj ostatní.. 
A jetě něco - kdy se to stejně smae - jinej člověk tady má různě "upravené" auto, jako např to přídavné turbo a tak.. No to e to je hnus, to si můeme říct, ale přemejlet nad tim, co kam dát, aby to náhodou přítímu majiteli nevadilo, tak to teda potě kotě.. Zkrátka některé lidi tu nechápu(asi jako mnozí z vás nechápou mě). Kdy já si dávám něco do auta(od ledek po kdejakou ozdůbku atd) tak řeím jak to tam zapadne, jak se mi to bude líbit, jak to decentně umístit, přichytit, atd, ale určitě nepřemýlím nad tím, jak se to bude líbit přítímu majiteli, to je fakt haluz.. |
| |
| |