LishaoTao
|
27.08.2012 12:05 -
Re: Rady před koupí nové C5
|
|

|
Mikra : No eď jezdím v rok starém CCčku v maximální moné výbavě pro TDI - kromě line asisstu. Lepené čelní sklo určitě nemám. Nová generace ho má - vypadá stejně jako ta boční u C5 - dvě skla a mezi nima nějaká hmota. Nové CCčko ho také má, ale to moje nee. ádný Passat před aktuálním faceliftem ho nemá.
sqt : Mají ve výbavě napsané koený volant. Pokud se mi oloupe a koený nebude, pro mě je to klamání spotřebitele a důvod pro odstoupení od kupní smlouvy Ale jak říkám. Kupoval jsem ci to CCčko ze stejného důvodu jako chci teď C5. Chci uetřit (Také jsem měl vybranou novou BMW5, ale dostal jsem na CCčko nabídku, která se neodmítá). Auto se mi děsně líbí, ale nesedíme si. Nejlepí audio ve své třídě, kvalitní materiály, ale tím to pro mě končí. Na kostkách, i kdy nastavím podvozek na comfort, tak to vevnitř děsně rachtá, ze sedaček mě bolí nohy, hlučná klimatizace, aerodynamický hluk kolem oken. A auto si nekupuju jen protoe se mi líbí, ale abych mohl pohodlně cestovat a odpočinul si v něm... |
| |
| |