LishaoTao
|
27.08.2012 09:46 -
Re: Rady před koupí nové C5
|
|

|
Já v BMW 5 také něco najezdil a to auto mi sedlo. Kdy jsem si ale auto nakonfiguroval tak, aby mě sedělo, tak jsem byl s 520D s automatem na 1400t a to jsem si odpustil kraviny jako Mpaket, atd... Jen lepí sedačky, kůe, černý strop, navi, lepí audio - ne BaO, xenony, roletky, lepí volant, ambientní paket, a dřevěný dekor. Jen se nemůu dostat na zajímavou slevu, jako u Citroenu.
C6 se mi dřív celkem líbila, ale co jsem v tom jel, tak mě to auto neoslovilo. Navíc se přestává vyrábět.
Hotspot mám právě v jiném autě - kdy mám připojený telefon přes bluetoth tak se mohu připojovat s x dalími zařízeními přímo k autorádiu a já to v telefonu ani nepoznám. Mám Galaxy Note s Androidem a o té funkci vím, dělám to teď, ale musím odemknout telefon, zapnout to, atd.. Tohle bych měl hnedka. Jakmile vlezu s telefonem do auta, tak se mi spáruje mobil přes bluetooth a kdy otevřu notebook, nebo jiné zařízení, hnedle jsem online.
Drobnosti? Tak pro mě je třeba pokozený potah na volantu dost zásadní - měj to pak v ruce dalích 10 hodin. Navíc na tohle si stěuje více lidí - třeba i na moje.auto - teda pokud si to tam nebyl zrovna Ty Jezdil jsem rok se Superbem a po 100t Km byl volant absolutně vyletěnej, kůe na sedáku u řidiče taky a bočnice byly odrbané. U auta s kterým jezdím teď je volant po 110t jak nový, sedačka taky a vůbec vechno. Druhé auto - manelky to má podobný nájezd a je také jak nové - toho se bojím, jak ta kůe vydrí. Kdy se podíváte do interiéru třeba toho BMW 5 - omlouvám se, e ho pořád zmiňuju, ale s tím mám v tomhle směru nějaké zkuenosti - tak po 100-150t km byste neřekli, e má auto najeto tolik. Kdy si vzpomenu na koené potahy svých Renaultů po 100t km, tak se musím smát - teda hlavně u Espace, to byl nářez... Tak se bojím, aby na tom nebyla C5 podobně. Jasně, pro někoho jsou to kraviny, ale já v tom autě iju a tak jsou pro někoho kraviny pro mě dost důleité....
Díky moc |
| |
| |