Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
LishaoTao
27.08.2012 09:46 - Re: Rady před koupí nové C5
99
Já v BMW 5 také něco najezdil a to auto mi sedlo. Když jsem si ale auto nakonfiguroval tak, aby mě sedělo, tak jsem byl s 520D s automatem na 1400t a to jsem si odpustil kraviny jako Mpaket, atd... Jen lepší sedačky, kůže, černý strop, navi, lepší audio - ne BaO, xenony, roletky, lepší volant, ambientní paket, a dřevěný dekor. Jen se nemůžu dostat na zajímavou slevu, jako u Citroenu.

C6 se mi dřív celkem líbila, ale co jsem v tom jel, tak mě to auto neoslovilo. Navíc se přestává vyrábět.

Hotspot mám právě v jiném autě - když mám připojený telefon přes bluetoth tak se mohu připojovat s x dalšími zařízeními přímo k autorádiu a já to v telefonu ani nepoznám. Mám Galaxy Note s Androidem a o té funkci vím, dělám to teď, ale musím odemknout telefon, zapnout to, atd.. Tohle bych měl hnedka. Jakmile vlezu s telefonem do auta, tak se mi spáruje mobil přes bluetooth a když otevřu notebook, nebo jiné zařízení, hnedle jsem online.

Drobnosti? Tak pro mě je třeba poškozený potah na volantu dost zásadní - měj to pak v ruce dalších 10 hodin. Navíc na tohle si stěžuje více lidí - třeba i na moje.auto - teda pokud si to tam nebyl zrovna Ty Jezdil jsem rok se Superbem a po 100t Km byl volant absolutně vyleštěnej, kůže na sedáku u řidiče taky a bočnice byly odrbané. U auta s kterým jezdím teď je volant po 110t jak nový, sedačka taky a vůbec všechno. Druhé auto - manželky to má podobný nájezd a je také jak nové - toho se bojím, jak ta kůže vydrží. Když se podíváte do interiéru třeba toho BMW 5 - omlouvám se, že ho pořád zmiňuju, ale s tím mám v tomhle směru nějaké zkušenosti - tak po 100-150t km byste neřekli, že má auto najeto tolik. Když si vzpomenu na kožené potahy svých Renaultů po 100t km, tak se musím smát - teda hlavně u Espace, to byl nářez... Tak se bojím, aby na tom nebyla C5 podobně. Jasně, pro někoho jsou to kraviny, ale já v tom autě žiju a tak jsou pro někoho kraviny pro mě dost důležité....

Díky moc

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator