Pablik1
|
25.08.2012 12:36 -
Re: Ozvučení, reproduktory apod.
|
|

|
Nyo napsal(a): Zdravím vechny Buď jsem patně četl, nebo nevím, ale nikdo tu neřeí to, e při výměně repro ve dveřích, je nutné se dívat na montání hloubku reproduktoru. Vepředu mám u repro měněno za ALPINE sps 17c2 koaxiální, co je samozřejmě nesmysl vzhledem ke stavající vyhýbce v autě./Místy při poslechu se to dost nechutně tluče/. Proto poputují do zadních dveří. Auto mám momentálně v servisu, proto to nemohu zjistit. Moje Alpine mají m.h.56mm a vzpomínám si, e v té kapse bylo jetě místo. Zaprvé by mě to prosím samotného zajímalo a za druhé si myslím, e by tato informace mohla eliminovat zbytečné vracení zboí a reklamace a prostě by tu měla viset.  Děkuji a přeji pěkný den hloubku není třeba a tak řeit-lze ji vyřezat a koupit novou hlubí.prodávají se z laminátu na kterém je tlumivka.to e ti rachtají-zní jako přebuzené můe být tím e nestačí oddechovat protoe ta kapsa je skoro úplně uzavřená a vytlačený vzduch tlačí ze zadu na membránu.je to stejné jako bys na tubě(subwooferu)zakryl oddechový otvor tak bude řinčet do té doby ne zničí membránu. |
| |
| |