co se týká náhradních paliv jako je E 85 a LPG jsem k nim docela skeptický, zastávám toti názor e motor má papat to na co byl postaven. Pokud si nechám z fabriky poslat auto u kterého výrobce tvrdí e to je "flexifuel" či jiný název tak tam budu tankovat to na co je to postavené E85, benzín) a hotovo. Maká na tom x ingenýrů tak o tom budou něco vědět. Zároveň netvrdím e LPG sady do aut vymyslel nějaký pepík ve stodole, ale pořád mám pocit e kdy je auto na benzín tak se bude jezdit na benzín. Jo uvědomuju si e i toto palivo není to co to bývalo.
Kdysi jsem sledoval humbuk okolo bionafty, můj strýc provozuje autobusovou linku a taky byl zmámen touto sr...kou, a začal to tankovat, přestal v okamiku kdy v jednom měsíci měl odstavené 4 autobusy, prostě pochopil e to varování na víčku NO BIO myslí výrobce váně.
Take a i pořídím fáro vyrobené pro Brazílii s motorem na kořalku budu jezdit na kořalku do té doby ani krabičky a podobné výmysly mě nepřesvědčí e mám jezdit na něco jiného ne benzín nebo naftu.