Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ethanol E85
tomikku
25.08.2012 06:45 - Re: Ethanol E85
99
co se týká náhradních paliv jako je E 85 a LPG jsem k nim docela skeptický, zastávám totiž názor že motor má papat to na co byl postaven. Pokud si nechám z fabriky poslat auto u kterého výrobce tvrdí že to je "flexifuel" či jiný název tak tam budu tankovat to na co je to postavené E85, benzín) a hotovo. Maká na tom x ingenýrů tak o tom budou něco vědět. Zároveň netvrdím že LPG sady do aut vymyslel nějaký pepík ve stodole, ale pořád mám pocit že když je auto na benzín tak se bude jezdit na benzín. Jo uvědomuju si že i toto palivo není to co to bývalo.

Kdysi jsem sledoval humbuk okolo bionafty, můj strýc provozuje autobusovou linku a taky byl zmámen touto sr...kou, a začal to tankovat, přestal v okamžiku kdy v jednom měsíci měl odstavené 4 autobusy, prostě pochopil že to varování na víčku NO BIO myslí výrobce vážně.

Takže až i pořídím fáro vyrobené pro Brazílii s motorem na kořalku budu jezdit na kořalku do té doby ani krabičky a podobné výmysly mě nepřesvědčí že mám jezdit na něco jiného než benzín nebo naftu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator