| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ethanol E85 |  |
Darja
|
22.08.2012 18:35 -
Re: Ethanol E85
|
|

|
Hanz 397 napsal(a): Tohle vechno vím(auta mě u chvíli iví),nikoho nenabádám,aby tankoval"levnej"ethanol,konec konců je to kadýho věc,já jen píu objektivní zkuenost s jeho pouíváním. Navíc nae picasso je 12 let starej pekáček... Nový auta se s tím moc nepopasují. Ale na druhou stranu-docela podobný vlivy na motor,jako jsi popsala u ethanolu má i LPG(teď se tady na mě zase sesype tuna argumentů,e plyn není ethanol,atd) a ten nikomu nevadí... naopak. Já bych si ho do auta třeba nikdy nedal. Ale to u je jiné téma...
No, já POUZE poukazuju na potřebu přestavy/úpravy vozu k vyuívání E85. Protoe v autech dělám, vím, e kdy poblázněnejm lidem řekne, e po načůrání do nádre se zvedne výkon / sníí spotřeba / prodlouí ivotnost motoru o milion kilometrů, minimálně polovina bude do nádre čůrat.
Ví, kdy tě auta ivěj, tak ví, e je trochu potřeba to "potelovat" i na to blbý a zlý a nebezpečný LPG
P.S. Já jezdím u 80tis na LPG a E85 bych si do auta taky nedala... nijak ho neschazuji, jen POUZE upozorňuji na monosti přestavby a její výhody... a pro informaci, nedělám si reklamu, přestavby na E85 nedělám! |
| |
| |