Roozena
|
28.07.2012 08:27 -
Re: Báječný NOVÝ registr vozů
|
|

|
Netočte to pořád mezi úředníky a servry a datovými komunikacemi a kompatibilitou dat a co já vim co... kruciální fakt je ten, e je to systém, který má být pro klienty výhodnějí - rozuměj rychlejí a pro systém flexibilnějí a uitečnějí. Jouda za přepákou zmůe houbes, kdy mu daj do ruky paskvil a stejně tak se zůe z nastalý situace posrat policejní server, kdy ho zahltej hromadou nesrozumitelných dotazů.
Celá situace je zase a zase jen o tom, e zakázku dostala firma, která ví o dané problematice prd. dokonce a takový prd, e mi přejdea nepochopitelný, e si předem nejsou schopni ověřit monosti systému a kompatability dat, kapacitu spojení a čitelnost výstupů. To jsou při tom pro aplikace podobného raení základy. O.K. - ATS jsou klempáci - to se u ukázalo, ale jak je moný, e takovýhle klempáky prostě někdo vybral?... Jak sem psal - ukázat na pacatele se dá velice snadno a ptám se - proč se tedy neřekne - Pane Dobei a spol - prostě jste to zesral na kvadrát a jděte do hajzlu, a u to v pátek, či v pondělí chodí, nebo ne, páč tekonc u to nejni o tom, jestli to bude fungovat, ale o tom, e určitě o5 funguje onen oblíbený klientelismu a já na bráchu a vechno na mě...
Btw - japa si asi tekonc obhájí ministerstvo obrany, e stejný klempáci budou vyvýjet a aplikovat systém datové bezpečnosti pro MV... Jeslipa bude mít někdo koule a pole je do hajzlu s tim e si radi udělá naUTPéčku uzel, páč to bude fungovat určitě líp ne jejich Skynet... |
| |
| |