jruze
|
27.07.2012 20:42 -
Re: Volna predni naprava.
|
|

|
quattrop napsal(a): Tak po čase jsem zkusil hledat dál a asi u nael. Při točení volantem (kola na zemi) je slyet lupání z míst od hřebenu. Na zvedáku, kdy byly kola ve vzduchu to slyet nebylo. Vlezl jsem pod auto a stáhl levou maetu co kryje kus hřebene v místě připojení ax. táhla. Při otáčení volantem jsem do hřebene tlačil a je tam cítít drobná vůle - při zatlačení na hřeben zespodu pak křupání ustane, take předpokládám, e problém je někde na hřebenu, nebo prostě v mechanizmu řízení. Koukal jsem na service.citroen.com a nový mechanizmus stojí přes 22 tisíc.  a vyrábělo se opět několik variant (originál kód dle mého VIN je 4000LX). Nael jsem snad kompatibilní LAUBER za cca 12000, a TRW za necelých 9 tis., ale to má jiný kód a asi to není kompatibilní.
Vyplatí se sehnat nějaké na vrakáči? Nebo nedělá se třeba repase řídících mechanizmů, na kolik to tak zhruba přijde a kdo to případně dělá?
Díky,
P.
Řízení jsou zaměnitelná a repas stojí tuím něco kolem 9. a to o čem mluví je také repas-chtě jí staré z5. |
| |
| |