Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Volna predni naprava.
jruze
27.07.2012 20:42 - Re: Volna predni naprava.
U??vate?
quattrop napsal(a):
Tak po čase jsem zkusil hledat dál a asi už našel. Při točení volantem (kola na zemi) je slyšet lupání z míst od hřebenu. Na zvedáku, když byly kola ve vzduchu to slyšet nebylo. Vlezl jsem pod auto a stáhl levou mažetu co kryje kus hřebene v místě připojení ax. táhla. Při otáčení volantem jsem do hřebene tlačil a je tam cítít drobná vůle - při zatlačení na hřeben zespodu pak křupání ustane, takže předpokládám, že problém je někde na hřebenu, nebo prostě v mechanizmu řízení. Koukal jsem na service.citroen.com a nový mechanizmus stojí přes 22 tisíc. a vyrábělo se opět několik variant (originál kód dle mého VIN je 4000LX). Našel jsem snad kompatibilní LAUBER za cca 12000, a TRW za necelých 9 tis., ale to má jiný kód a asi to není kompatibilní.
Vyplatí se sehnat nějaké na vrakáči? Nebo nedělá se třeba repase řídících mechanizmů, na kolik to tak zhruba přijde a kdo to případně dělá?

Díky,
P.

Řízení jsou zaměnitelná a repas stojí tuším něco kolem 9. a to o čem mluvíš je také repas-chtějí staré z5.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator