Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
troll
27.07.2012 16:57 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
bezohlednost je ta chyba... Zažil jsem i řidiče avie kerej nechtel brzdit na červenou (Praha sjezd z bubenečské na nábřeží kapitána jaroše.) jen díky perifernímu vidění jsem to stih zamáznout včas. Radar v oku nemam, ale 50 rozhodně nejel... byl sem služdní feldou takže si umíte přžedstavit co by ze mě zbylo... zažil jsem na evropský i rozjetej kamion odbočující na horoměřice kerej za mnou místo na brzdu šlápl na tlakovou houkačku. A sprostě mě předjel a šivh mi to do prava v plný rychlosti před nosem...já jel na kole a stih zastavit tak že mě jeho zadní kola minuly asi o půl metru... holt máme na silnici lidi plné stresu, stále někam pospíchající plnící nesmyslné normy dané motivačními politikami protože jinak by přišli o prémie ne li o místo a takhle to dopadá... nedavno jsem pozoroval jednoho "sporáka" co měl shodou okolností stejnou cestu jak já. Zelená 0-70 za 3s kličkování a tak... zajímavé bylo že jsem ho zcela podle předpisů síhal dojíždět vždy cca ob semafor přes celou Prahu ... ono totiž bohužel moc lidí neví nebo nechápe systém automatizovaného řízení semaforů kerej umí na spoustě míst v praze při překrošení rychlosti úmyslně hodit červenou a spěhajícího schválně pozdržet.... takže co ušetří tim že jede 70 stráví na nejbližší červený. naopak při jízdě POD 50 vám zelená bude padat jakmile se přiblížíte k semaforu. Jenže spoustě lidí nevysvětlíš že nemá cenu stresovat a někam se honit že je to přivede dřív leda k infarktu nebo nehodě.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator