troll
|
27.07.2012 16:57 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
bezohlednost je ta chyba... Zail jsem i řidiče avie kerej nechtel brzdit na červenou (Praha sjezd z bubenečské na nábřeí kapitána jaroe.) jen díky perifernímu vidění jsem to stih zamáznout včas. Radar v oku nemam, ale 50 rozhodně nejel... byl sem sludní feldou take si umíte představit co by ze mě zbylo... zail jsem na evropský i rozjetej kamion odbočující na horoměřice kerej za mnou místo na brzdu lápl na tlakovou houkačku. A sprostě mě předjel a ivh mi to do prava v plný rychlosti před nosem...já jel na kole a stih zastavit tak e mě jeho zadní kola minuly asi o půl metru... holt máme na silnici lidi plné stresu, stále někam pospíchající plnící nesmyslné normy dané motivačními politikami protoe jinak by přili o prémie ne li o místo a takhle to dopadá... nedavno jsem pozoroval jednoho "sporáka" co měl shodou okolností stejnou cestu jak já. Zelená 0-70 za 3s kličkování a tak... zajímavé bylo e jsem ho zcela podle předpisů síhal dojídět vdy cca ob semafor přes celou Prahu ... ono toti bohuel moc lidí neví nebo nechápe systém automatizovaného řízení semaforů kerej umí na spoustě míst v praze při překroení rychlosti úmyslně hodit červenou a spěhajícího schválně pozdret.... take co uetří tim e jede 70 stráví na nejblií červený. naopak při jízdě POD 50 vám zelená bude padat jakmile se přiblííte k semaforu. Jene spoustě lidí nevysvětlí e nemá cenu stresovat a někam se honit e je to přivede dřív leda k infarktu nebo nehodě. |
| |
| |