Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Hanz 397
26.07.2012 22:49 - Re: Kdo kde potkal hajzla
U??vate?
Tak jsem si zas dneska užil dalšího svého hajzla... Cestou z práce v Dc na šišatém kruháku... Vysadil jsem kolegu,najedu na kruhák a vidím,jak se po silnici na ten kruhák doslova řítí Tatra,jejíž řidič evidentně neměl v úmyslu ani třeba jen přibrzdit.... Protože už jsem to měl hodně na těsno,tak jsem šlápl do plných a zároveň zmáčkl klaxon. A reakce "řidiče" Tatry? Kalousku,jsi jednička... Nechci ani domýšlet,co by se stalo,kdyby tam místo mě byla v autě třeba mamina s dětma,které neustále musí usměrňovat,nebo zmatený německý důhodce v hyunday,který zoufale hledá cestu do Ústí a místo provozu sleduje hlavně směrníky.Boha jeho,taky jsem jezdil velkým autem(Tatra 815 s nástavbou AV15),ale vždycky jsem věděl,že sice mě se toho moc stát nemůže,ale ostatní nemají proti mě moc šancí,tak jsem podle toho jezdil a třeba ve městě jsem snad nikdy nejel víc,než 40 a snažil jsem se chovat,jako kdybych seděl nahatej na babetě,tak proč se za volant dostanou takovýhle psychopati? Kde je ta chyba?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator