|
Roozena napsal(a): Jsem poněkud iat z komedie kolem "nového" registru vozidel... Takto konkrétně začno svoji úvahu o klauniádě, která se u prakticky 14 dní točí kolem čehosi, co mělo být lepí, rychlejí, stabilnějí, efektivnějí a samozřejmě - mělo to být za prachy... zatím je splněna pouze poslední podmínka a to dokonce tak, e nejen, e systém, jako takový stál balík, ale dalí vícenáklady den za dnem vznikají a to nejen primárně státu - na nevybraných poplatcích a platech úředníků, kteří se snaí marně uplést z howna bitch , ale předevím sekundárně daňovým poplatníkům za ulý zisk, projebaný čas či zmařenou investici - nazvěme to jak chceme... celý průser se dá celkem nekomplikovaně vystopovat k jeho původcům a k přímo zodpovědným lidem. Nikdo z nich neprojevil nejmení snahu z toho vyvodit jakoukoliv osobní zodpovědnost. Nikdo nebyl sestřelen... nikdo nedodrel slib... Přiznejme si na rovinu - kdo z Vás by si mohl dovolit v práci takovouhle prasárnu, ani by ho do druhýho dne nevykopli s obtiskem podráky a na aludku a to s reálnou vidinou náhrady kody... Kdo z vás má v zaměstnání tento luxus?.. Kdybych byl swině, tak si polu kadý ráno bezdomáče za kilčo pro lístek na úřad, e jsem se snail o přepis, zápis či změnu na autě, nače zdokladuji, kolik jsem projebal dní, kolik stojí můj den a - Váení - platit prosím... ta vae legrace mě stála bratru 10K... a dokate mi, e je to jinak... Jistě - osobně se toho nezůčastním, ale jsem si jist, e část lidí to napadne a bohuel - větí část chudáků to prostě naivo odsere s výsledkem značné vlastní ztráty. Rval bych se jako polární vlk o ulou finanční náhradu! Na jedince, kteří to posrali se dá ukázat prstem, tak proč jim dopřát luxus beztrestnosti. Kdo z úředníků vám dá takovejhle pardon v situaci, kdy něco poděláte sami? (pokutička, opoděná platba daní...) Jsem asten, e nejsem ve frontě nestníků týdny čekajících na změnu v registru, ale rád vemu do ruky kámen, a se začne házet... Pan ministr dopravy Dobesh je zkrátka nefalovaná 3,14ča a vyvrate mi to někdo...
Souhlasím,
u nás na MP Brno, kdy se měnila aplikace informačního systému a ostatní podpůrné technologiie tak nový IS beel téměř rok ve zkuebním provozu a zkouelo se, jestli je ivotaschopný atd. Jsme jen "hloupá" městská policie, ale to co předvedlo a předvádi MD je naprostý amaterismus a nezvládnutí věci navíc za podmínek o kterých se mě můe jenom zdát (fin. prostředky aj). Vechno je to o lidech a o tom jak zvládají svoji práci. Já osobně, kdybych měl předat takový produkt, tak bych se musel minimálně hanbou propadnout. |