Roozena
|
17.07.2012 14:17 -
Re: Klimatizace - jednozónový reim - jak nastavit?
|
|

|
jumep napsal(a): Roozena - v klimatizacnej jednotke o tom najdes velko H ... skus zapnut a pohladat v diagnostike sprevadzkovanie klimatizacie na displayi v jednotke displayu ... (takisto sa cdmenic a podobne veci nepustaju v radiu ale v displayi)
Tedy - buď mám nějakou prapodivnou verzi Lexie, nebo auta - tak či onak jsem tuhle variantu propátral ji včera a pro sichr i dnes - ani prd - jedná se o dialog prvních dvou příloh, kde se skutečně mj. dá nastavit, které periferie budou zobrazovány a editovány či nikoliv. o reimech klimy ni řádka ...
Nicméně - ance vnutit klimě jednozonový reim existuje - v mém případě patrně pouze přez diagnostiku a to změnou poloky - viz příloha č. 3. - "Typ směování vzduchu". Klimataizace po změně poloky na "Jednozonový" zachová separátní rozdělování vzduchu a mixuje řídí teplotu na obou místech stejně a to na základě poadavku z místa řidiče - indikováno levým displayem. Pravý display a roller se bohuel tváří, jako by byl funkční, čili se otáčením rolleru mění na display nastavená teplota, ale jednotka klimatizace ji ignoruje, co můe u neinformovaného vést k pindům - dyk ti ten krám nefunguje - ...
Holt nenám monost jako Mikra - dík za inspiraci - bohuel u i v případě cca 2-3 st. rozdílu je celkem znát, jaxe od spolujezdce v zatáčkách "přelévá" jinak teplý vzduch k řidiči. Páč sem řidič, který poměrně často laboruje s teplotou, tak mě to tvalo a jednozona je pro mě výhodnějí volba.
Jen by mě zajímalo, jestli je to vlastnost vech C5III či pouze toho mýho vozítka... |
| |
| |