Pablik1
|
27.06.2012 06:08 -
Re: tmavící folie na skla
|
|

|
Maxifik napsal(a): Tak to tu čtu, ale nějak mi z toho vychází jedno. Proč vůbec dodrovat jakýkoliv předpis a zákon? Vdy se najde pro a proti a argumentuje se podobně jako tady s foliemi. Tak nevím. já takovou malou reakci k tvé poznámce:folie mám jen na zadních dveřích,oknech+5dveře-byly zřejmě lepené jětě ve francii asi mají certifikát.na předku nemám nic,jen v zimě v létě sklopené mračítka(okno je na můj vkus moc velké)tudí neporuuji zákon(stavěli mě pčr s dovádivým pasatem a měřil jestli nemám folie ve předu-proč to nevím to by snad poznal kadý ale v pohodě.byl jsem v polsku na nákup a tamní stráníci mi taky neřekli půl slova.přidal jsem nové 3brzd.světlo dovnitř(venkovní kaput)jde vidět velmi dobře ve dne i v noci,přesto jsem ořízl folii tak aby ho nekryla.ale jak někdo napsal výe je pro mě mnohem nebezpečnějí jet za dodávkou(které jsou dnes velmi rychlé)a přes něj nevidí ani uk a vesměs dodávky tlačí auto před sebou-take to bude asi horí ne kvalitní folie.a co se týká kamionů tak raděj pojedu za ním ne za dodávkou.1.věrina kamionů si drí odstup 2.pokud před ním brzdí autko v noci nebo za detě tak se to světlo plazí pod tím kamionem a dozadu.jen malá poznámka jětě k foliím pro ty co je chtějí si nalepit:neetřete a vám nezačnou praskat,dělat velké boule atd.pak jsou k ničemu+kazí dojem auta.ps.jen by mě zajímalo jakto e na STK neznají zákon:kdy jsem loni koupil c-5 byl jsem pro registraci tak měl blbých keců:jako e to tam nesmí být atd.já mu na to odpověděl e nejsem na STK ale na registrčku...fakt divný!!! |
| |
| |