|
Mikra napsal(a): Ach jo. Já vím, e jsme tady vichni mladý. Ale snad u taky rozumní. Tak proč se máme chovat jako mnohem mladí a mnohem míň rozumní? Vdy přece obzvlá dnes na dneních silnicích a při dnením provozu jde předevím o bezpečnost. O to, aby jsme vichni dojeli vdycky v pořádku. A vichni znamená i ti ostatní účastníci provozu. Nemůu se nezeptat, co přináí folie pro zvýení bezpečnosti? A naopak, můe folie bezpečnost sníit? Myslím e můe. Přehnaně tmavý zadní sklo brání ve výhledu skrz auto. A to není dobrý, zejména v kolonách a krizových situacích, kdy zlomek vteřiny můe znamenat hodně. Po silnicích jezdí hodně neprůhledných aut, dodávky, kamiony, kombajny... Tak proč jetě zhorovat situaci neprůhlednýma osobákama? Proto, e je to hezký? Super důvod.
Pokud mám auto na vyblbnutí, tak patří na okruh a nebo na pískovitě, ne na silnici. Neuznávám názory, e chci soukromí, e se na tom dá vydělat, e je to věc názoru ... Pokud jde o bezpečnost, tak nejde dělat ústupky.
Připomínám, e mi jde o přehnaně tmavý okna.
Chápu co myslí, o bezpečnost jde určitě vem na prvním místě. Na druhou stranu, e není vidět skrz auto (zezadu) bezpečnost sniuje jedině v tom případě, e jedinec jedoucí za autem skrz který není vidět si nedává dostatečnej odstup. Nemyslim, e by se člověk měl v tomhle směru nějakým způsobem omezovat kvuli tomu, e se najdou lidi, kteří jednodue nedobrzdí, to člověka můe potkat s foliema i bez..
Stejně tak nechápu, co má rozum se zatmavenými skly.. sice je pravda, e tv prima němá o čem vysílat, tak kadej kdo má tmavý skla je přinejmením 18 letej tuner a gangster, v horím případě veze v kufru 4 mrtvý děti Ve výsledku, bezpečnost se zatmaveným sklem nijak nesniuje, stejně tak nezvyuje. Ven je vidět skvěle i v noci, e není jsou jen babský povídačky lidí, kteří s tím asi nemaj zkuenost. e není vidět skrz u některejch aut.. no a co? Kadej druhej má dneska SUV, přes který stejně není nic vidět a jezdí jích jak much a bude hůř, tak si jednodue drím odstup a nepotřebuju nutně koukat co se děje vepředu... nehledě na to, e polovina aut u jde z výroby se tmavejma sklama.. |