Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problémy s topením v C5 I - klapky
jruze
10.06.2012 09:10 - Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
U??vate?
Pablik1 napsal(a):
zdravím všechny co se potí díky topení.včera jsem začal tvořit novou hvězdu.nejdřív jsem stáhl tu původní,potom jsem ji dal do malé štamprle,zalil voskem,schladil.po vyjmutí voskového odlitku jsem udělal jěště jeden odlitek.potom jsem tyto voskové odlitky slepil na sebe-omotal jsem je el.izolačkou(aby ty odlitky seděly přesně použil jsem tu původní hvězdu jako kalibraci)potom jsem ji vytlačil ven a zalil voskovou formu epoxidem.Po 26hod.vytvrdlo opět přes mosaznou hvězdu jsem odvratal epoxidovou do hloubky cca.1-1,3cm a vysoce kvalitním sekunďákem nalepil na hřídel dnes jen namontovat zpět motorek.Jen došlo k malému úrazu převodovky-když jsem stahoval hvězdu prorazil jsem převodovku-tak z tenkého alu plechu jsem muse udělat zadní stěnu převodovky nalepit sekunďám odvrtat otvor pro hřídel.No a pak mi bleskl hlavou nápad(díky tomu že jsem to měl v ruce rozložené)proč prodlužovat hvězdu-KDYŽ MUŽU PRODLOUŽIT HŘIDEL??? myslím že kdyby se fričkou uřezal vrták 4mm nebo vhodná kulatinka(třeba elektroda tvrdokov) delší o centimetr než původní hřídel,v místě ozub.kolečka a hvězdy se sekáčem naklepla drážka proti protáčení tak to bude taky READY co myslíte kutilové... fota pošlu ALXovi na mejla at to vloží do správných míst.

Nechci nic říkat,ale mám za to že vymýšlíš něco co Jumep dělal v začátcích těchto oprav - měl by to někde mít i s obrázky(nechce se mi to hledat)-já používám pětiúhelník ze starého a o to to prodloužím - jsem línej to pilovat atd.. -jestli nezapomenu vezmu ti na sraz zbytek motorku(zadní stěnu)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator