jruze
|
10.06.2012 09:10 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
|

|
Pablik1 napsal(a): zdravím vechny co se potí díky topení.včera jsem začal tvořit novou hvězdu.nejdřív jsem stáhl tu původní,potom jsem ji dal do malé tamprle,zalil voskem,schladil.po vyjmutí voskového odlitku jsem udělal jětě jeden odlitek.potom jsem tyto voskové odlitky slepil na sebe-omotal jsem je el.izolačkou(aby ty odlitky seděly přesně pouil jsem tu původní hvězdu jako kalibraci)potom jsem ji vytlačil ven a zalil voskovou formu epoxidem.Po 26hod.vytvrdlo opět přes mosaznou hvězdu jsem odvratal epoxidovou do hloubky cca.1-1,3cm a vysoce kvalitním sekunďákem nalepil na hřídel  dnes jen namontovat zpět motorek.Jen dolo k malému úrazu převodovky-kdy jsem stahoval hvězdu prorazil jsem převodovku-tak z tenkého alu plechu jsem muse udělat zadní stěnu převodovky nalepit sekunďám odvrtat otvor pro hřídel.No a pak mi bleskl hlavou nápad(díky tomu e jsem to měl v ruce rozloené)proč prodluovat hvězdu-KDY MUU PRODLOUIT HŘIDEL???  myslím e kdyby se fričkou uřezal vrták 4mm nebo vhodná kulatinka(třeba elektroda tvrdokov) delí o centimetr ne původní hřídel,v místě ozub.kolečka a hvězdy se sekáčem naklepla dráka proti protáčení tak to bude taky READY co myslíte kutilové...  fota polu ALXovi na mejla at to vloí do správných míst.
Nechci nic říkat,ale mám za to e vymýlí něco co Jumep dělal v začátcích těchto oprav - měl by to někde mít i s obrázky(nechce se mi to hledat)-já pouívám pětiúhelník ze starého a o to to prodlouím - jsem línej to pilovat atd.. -jestli nezapomenu vezmu ti na sraz zbytek motorku(zadní stěnu) |
| |
| |