tomikku
|
05.06.2012 15:47 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
JirkaŘ napsal(a): Tak mám rovně po opravě uloení ramen zadní nápravy. Auto jsem nakonec dal do servisu ... Sadu od Boba označili za dost kvalitní, e s tím dělají taky (Impergom). Rovnou říkali e kdybych donesl sadu z Polska, tak by mi na to záruku nedali. Moje auto má najeto 240 000 km a na fotkách je vidět co se z ramen dostalo ven... pravá strana se zadřela, levá rozsypala. Od zjitění e mi něco nehraje do výměny jsem jezdil asi 2 měsíce = asi 2500 km. Sem tam něco jakoby křaplo, při přejezdu příčných nerovností zadní kola měla tendenci jít trochu bokem - určitě neseděla u nich geometrie. Na rovině při jízdě volant el mírně, mírně v levo, nyní přesně sedí uprostřed a podvozek je ticho, ádné rázy. Subjektivně taky zadek jakoby měkčí. Take za týden mohu vyrazit s plným kufrem a rodinou do Řecka! Auto je připraveno. 
Jirko a jsou v té sadě i loiska? mě nejde zvětit obrázek na autodílechhulín, a dneska mi začalo v zadní kole po přejezdu některých nerovností sřílet tak to mám spočítané aspoň to konečně udělám i se zadníma brzdama |
| |
| |