Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
tomikku
05.06.2012 15:47 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
99
JirkaŘ napsal(a):
Tak mám rovněž po opravě uložení ramen zadní nápravy. Auto jsem nakonec dal do servisu ... Sadu od Boba označili za dost kvalitní, že s tím dělají taky (Impergom). Rovnou říkali že kdybych donesl sadu z Polska, tak by mi na to záruku nedali. Moje auto má najeto 240 000 km a na fotkách je vidět co se z ramen dostalo ven... pravá strana se zadřela, levá rozsypala. Od zjištění že mi něco nehraje do výměny jsem jezdil asi 2 měsíce = asi 2500 km. Sem tam něco jakoby křaplo, při přejezdu příčných nerovností zadní kola měla tendenci jít trochu bokem - určitě neseděla u nich geometrie. Na rovině při jízdě volant šel mírně, mírně v levo, nyní přesně sedí uprostřed a podvozek je ticho, žádné rázy. Subjektivně taky zadek jakoby měkčí. Takže za týden mohu vyrazit s plným kufrem a rodinou do Řecka! Auto je připraveno.

Jirko a jsou v té sadě i ložiska? mě nejde zvětšit obrázek na autodílechhulín, a dneska mi začalo v zadní kole po přejezdu některých nerovností sřílet tak to mám spočítané aspoň to konečně udělám i se zadníma brzdama

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator