Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
JirkaŘ
05.06.2012 15:37 - Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
Za?iato?n?k
Ne, SKF to není. Uznávám, že v tom mᚠpravdu, že používᚠprvotřídní kvalitu, jakou bezesporu SKF je. Nemyslím si ale, že by Impergom byl šunt. Alespoň ložiska které jsou v sadě vypadala kvalitně. Bohužel jsem nefotil...ale pokud vím, tak od Boba tady bralo tuto sadu dost lidí a nevím že by mělo problémy. Můj brácha má ramena po opravě 2 roky, má tam tu samou sadu a je v pořádku. (Děláno v tom samém servise)
Te jsem šel a ještě cvakl jedno staré ložisko.... Bylo v autě od výroby, tedy z Června 2004...najeto to, co jsem napsal (u bráchy 160 000km, v mém voze 240 000km). SKF to není, ale na to že to dávali přímo ve výrobě, tak dost vydrželo ! A světe div se! Kde bylo vyrobeno ? Fotka je důkaz.
Jsem zvědavý, jestli ještě budu na tomhle voze nechávat dělat ramena... uvidím třeba za 3 roky (to akorát těch 60 000km najedu).

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator