jruze
|
27.05.2012 11:07 -
Re: Volna predni naprava.
|
|

|
DrMarvin napsal(a): Trmeny i desticky jsem mel sundany na jedny strane na druhy jsem to kontroloval a bylo to v pohode...utahoval jsem vsechno 2x a pak jeste jednou kontroloval.....ale prijde mi ze tam rana chodi vetsinou z prostredka,jako by za radiem...jeste mne napadl vyfuk ze by o neco mlatil, ale to se mi zdaji moc velky rany na to  a nechodi to jenom z prostredka, obcas to jde i z prava...jako by od kola  ja nevim, ale docela se s tim bojim....protoze to jsou fakt velky rany...to neni jak volnej cep 
No tak u mne napadá jen to e by ti při manipulaci s poloosou vypadl jeden ,,kámen"(ale to by muselo jít zleva) nebo středové loisko?,Potom jetě e by dvouhmota? (pokud ji tam má) - Zkus projet trasu kde to stoprocentně bouchne pod zatíením - pod zařazenou rychlostí a přidaném plynu a přibrďuj - a je hnací část naponovaná v tahu - tím by se relativně mohli dát vyloučit poloosy a dvouhmota.Nebo zkus zavolat mladýmu je v Soběslavi jestli by to s tebou neprojel(jestli se na něj dovolá 608553603) |
| |
| |