Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
.45acp
26.05.2012 19:21 - Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibržďování / C5 I, II
U??vate?
Podařilo se už někomu nějak vyřešit náhradu za vadné gufero ruční brzdy ve třmenu?
Mě na jednom třmenu nějak nabobtnalo a klade velký odpor při vracení páky tak, že se vlastně sama ani nevrací.
Nechce se mi věřit, že nic podobného nelze sehnat. Určitě se to musí používat i jinde, ne jen do třmenů u C5. A firmy živící se repasováním brzd to asi taky musí měnit.
Má někdo nějaké přesnější rozměry? Možná by potom šlo navštívit nějakou "guferárnu", nebo to zkusit v nějakém jiném sektoru. Co se rozměrů týká tak tady jsem našel jen fotku gufera s pravítkem, kde je patrný přibližný průměr 30mm. Moc se mi teda nechce pořizovat nové, nebo repasované třmeny jen kvůli nějaké gumičce, která by byla poměrně snadno vyměnitelná.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator