funtomas
|
14.05.2012 15:15 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
Taky jedna zkuenost s Kooperativou a autorizovaným servisem: vloni se mi do dveří trochu opřel jeden mamlas, take dveře na výměnu, pokrábané zadní dveře a zadní blatník promáčklý.
Oprava v Citroenu HK nejene se táhla 6 týdnů, ale celková částka za tuto "drobnou" opravu byla 71.200,-
Poté ze servisu přiel dopis, e mám doplatit 16.700,- protoe tam dali nové díly a tento "bonus" pojiovna neplatí
A po dvou dopisech od právníka to nakonec uznali, ale kdyby to nebylo s razítkem advokátní kanceláře, tak mám smůlu. Holt bez právníka se v tomto právním státě člověk ničeho nedomůe.
Jetě jsem měl po dobu opravy půjčený auto od Servisu Nica a ty po mě pak chtěli dalích 64.000,- kvůli tomu, e oprava podle pojiovny měla trvat cca 14 dní a dny navíc u nezaplatí, take zase právník atd..
A tak kvůli jednomu debilovi co neumí řídit, jsem se stresoval několik měsíců, jak to dopadne.
Parkování u supermarketů, to ja kapitola sama pro sebe, taky u mám pěknou rýhu na blatníku.
Teď se větinou snaím zaparkovat někde u kraje, tam hrozí nebezpečí od nějakého blba jen z jedné strany
Jetě s Xantií se mi dvakrát stalo, e jsem při parkování trochu trejchnul někomu nárazník, ale vdycyky sem tam dal lístek, radi, ne uetřit pár stovek na bonusu, budu klidně spát a budu doufat, e přítě ten lístek tam dá někdo mě (i kdy pochybuju) |
| |
| |