Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
funtomas
14.05.2012 15:15 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Taky jedna zkušenost s Kooperativou a autorizovaným servisem: vloni se mi do dveří trochu opřel jeden mamlas, takže dveře na výměnu, poškrábané zadní dveře a zadní blatník promáčklý.
Oprava v Citroenu HK nejenže se táhla 6 týdnů, ale celková částka za tuto "drobnou" opravu byla 71.200,-
Poté ze servisu přišel dopis, že mám doplatit 16.700,- protože tam dali nové díly a tento "bonus" pojišovna neplatí
Až po dvou dopisech od právníka to nakonec uznali, ale kdyby to nebylo s razítkem advokátní kanceláře, tak mám smůlu. Holt bez právníka se v tomto právním státě člověk ničeho nedomůže.
Ještě jsem měl po dobu opravy půjčený auto od Servisu Nica a ty po mě pak chtěli dalších 64.000,- kvůli tomu, že oprava podle pojišovny měla trvat cca 14 dní a dny navíc už nezaplatí, takže zase právník atd..
A tak kvůli jednomu debilovi co neumí řídit, jsem se stresoval několik měsíců, jak to dopadne.

Parkování u supermarketů, to ja kapitola sama pro sebe, taky už mám pěknou rýhu na blatníku.
Teď se většinou snažím zaparkovat někde u kraje, tam hrozí nebezpečí od nějakého blba jen z jedné strany

Ještě s Xantií se mi dvakrát stalo, že jsem při parkování trochu štrejchnul někomu nárazník, ale vždycyky sem tam dal lístek, radši, než ušetřit pár stovek na bonusu, budu klidně spát a budu doufat, že příště ten lístek tam dá někdo mě (i když pochybuju)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator